lukasz_sz 26.05.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 witam wszystkich forumowiczówto moj pierwszy wpis po dosc dlugim wertowaniu forum, niestety nie znalazlem konkretnej odpowiedzi na nurtujace mnie pytania: interesujaca mnie dzialka ma 0,185ha, wiec przypuszczam ze mniej niz srednie gosp. rolne w gminie, gmina ma aktualny MPZP, oznaczona na planie jako RM -czy jest roznica pomiedzy zabudowa zagrodowa a siedliskowa, czy sa to po prostu rozne nazwy uzywane w tematyce MPZP? (jesli sa to te same pojecia zab. siedliskowa odpada ze wzgledu na za mala powierzchnie) -czy trzeba byc rolnikiem aby budowac sie na ww dzialce?(nie jestem nim) -czytalem gdzies ze trzeba postawic rowniez bud. gospodarczy obok mieszkalnego, czy pod taka kategorie mozna podciagnac garaz, ewentualnie z dodatkowym pomieszczeniem? dodam ze dzialka znajduje sie przy drodze, z mediami w poblizu, na dzialce obok postawiony jest dom jednorodzinny - mieszka tam sprzedajacy dzialke. na co jeszcze powinienem zwrocic uwage rozwazajac kupno takiej dzialki?(wiem ze czeka mnie odrolnienie/wylaczenie z prod. rolnej? - nie rozrozniam tych pojec jeszcze - ale to po ew. zakupie) z gory dziekuje za pomocdo uslyszenia na forum lukasz_sz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts