Rom-Kon 28.05.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Mi też wydaje się że nie powinno być kłopotów natury technicznej... kłopoty mogą być jeśli chodzi o brygadę... nie są to aż tak wielkie metry by brygady biły się o tę robotę pod blokiem zawsze lepiej zrobić 50m czystej i sprawnej roboty niż 100m ze "zakrętami" ...nieraz nawet podniesienie o 100% stawki nie jest wstanie zrekompensować "upierdliwości" niektórych robót. Uważam że może być problem... no chyba że poczekasz do zimy jak wpadną w bezrobocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2007 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 To moze byc mysl... Mam do zrobienia mase innych rzeczy, moze akurat na pozna jesien - wczesna zime zostanie mi podloga... Chyba, ze powstanie jakis inny pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 28.05.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Powtórzę jeszcze raz ,tylko mixokret i nic nie kombinuj ten facet od mixokreta o którym piszesz na początku prawdopodobnie dla niego te 65 m to sie nie opłaca,zwłaszcza dzisiaj gdzie o robotnika ciężko.Poszukaj gościa co dba nawet o tych "mniejszych klientów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i aleksander 28.05.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 U mojego sasiada robotnik wlasnorecznie wniosl na pietro w wiaderku rozrobiony cement na 100m2 wylewki !!!.Betoniarke co prawda mial ale to wnoszenie zajelo mu dobre pare tygodni.Efekt tego byl taki,ze facet sobie uszkodzil kregoslup i 3 lata lezal sparalizowany.Taki byl efekt "przezornosci " inwestora ,ktory nie chcial lac z pompy betonu przez okno dachowe bo bal sie aby nie pobrudzili mu dachowek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2007 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Powtórzę jeszcze raz ,tylko mixokret i nic nie kombinuj ten facet od mixokreta o którym piszesz na początku prawdopodobnie dla niego te 65 m to sie nie opłaca,zwłaszcza dzisiaj gdzie o robotnika ciężko. Poszukaj gościa co dba nawet o tych "mniejszych klientów" No pewnie o to chodzi. Dzieki za wszelkie sugestie Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts