Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Meble nowoczesne - ktory wariant?

pszczolka

Recommended Posts

Jak dla mnie to wszystkie komplety są identyczne ;)

Też lubię nowoczesne wnętrza, ale żadne z tych mi sie nie podobają.

Za dużo ich jest w komplecie. Ja się skłaniam do minimalizmu, czyli jakaś komoda + niska zabudowa pod sprzęt elektroniczny i na pewno nie ten kolor (kórzołapy), wole dużo jaśniejsze.

?ktory z wariantów się Wam podoba najbardziej?

Przepraszam, a co to ma do rzeczy? To nie "nasze" mebe a Twoje to nie Nam sie maa podobać a Tobie.

ach.. tak pytam - w koncu po to jest forum, aby sobie doradzać prawda?

a dla mnie te 4 zestawy sa piękne - może ktoś z As ma niemiłe doświadczenia w uzytkowaniu ktoregoś z zestawów...albo wprost przeciwniw :)

Meble Bydgoskie....

szczerze,ogladalismy z Zona,dotykalismy...fajne ladne,ale wolimy Klose.....troche drozsze...ale jakosc duzo lepsza....warto pooszczedzac...te szuflady,mechanizmy dopychajace,jakosc...uwazam powala....ale o Bydgoskich tez sporo myslalismy...jednak mamy juz faworyta...i wiem,ze place tu za jakosc....

:D Zawsze lubiłam meble raczej tradycyjne, ale po znalezieniu w różnistych katalogach mebli Foscari - firmy BogFran zdecydowałyśmy ( ja i moje córki :p ),że na 99% takie chcemy mieć w salonie i jadalni.

http://www.bogfran.h2.pl//fotosy/meble/aranzacje/foscari_small2_302.jpg

http://www.bogfran.h2.pl//fotosy/meble/aranzacje/foscari_small2_303.jpg

http://www.bogfran.h2.pl//fotosy/meble/aranzacje/foscari_small2_310.jpg

I jak się wam podobają?

Pozdr Bogusia

Moim faworytem jest WALENCJA, ale tak jak już Ktoś wspomniał to Ty musisz zdecydować z którymi meblami będziesz "czuła się " najlepiej.Troszeczkę Ci zazdroszczę, że Jesteś już na etapie meblowania, ja nie mogę się już doczekać i na razie mebluję się wirtualnie.Powodzenia

Meble Bydgoskie....

szczerze,ogladalismy z Zona,dotykalismy...fajne ladne,ale wolimy Klose.....troche drozsze...ale jakosc duzo lepsza....warto pooszczedzac...te szuflady,mechanizmy dopychajace,jakosc...uwazam powala....ale o Bydgoskich tez sporo myslalismy...jednak mamy juz faworyta...i wiem,ze place tu za jakosc....

ja mam meble i z Bydgoskich i klose.....hmm..mam odmienne zdanie....

• 3 months później...