MAREK S 26.05.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Witam,Czy ktos moze sie wypowie/poradzi odnosnie przesadzania rozy dzikiej,kilkuletniej?Jak to najlepiej zrobic i kiedy?Czy w ogole ma to sens?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robinoc 26.05.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Przesadzałem swoją, bez problemu, robiłem to wczesną wiosna, rośnie jak chwast, nic jej nie szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.05.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Ja kiedyś przesadzałam ogromną dziką różę kwitnącą właśnie. Była tak ogromna, że trzeba było ją położyć na wóz za traktorem, żeby dowieźć. Wsadziliśmy, poczekaliśmy aż przekwitnie (miała mnóstwo kwiatów), a potem obcięliśmy wszystkie pędy na wysokości 20 - 30 cm od ziemi i podlewaliśmy. Rośnie do dziś, ogromna i wspaniale kwitnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts