Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"MARS" - Iwonki i Tomania... ogromna przygoda z bu

Recommended Posts

A czy już przetestowaliście ten kominek? Wygląda pięknie, ciekawe, jak się sprawuje? Czy pod deskami jest ogrzewanie podłogowe? Btw, kolor podłogi pasuje do okien. Mozecie zdradzić, co to za drewno i producent?

pozdrawiam ciepło,

Już sama znalazłam odpowiedź - merbau + złoty dąb. Hm, a na zdjęciach te kolory wyglądaja na bardzo podobne do siebie... :-?

• 2 months później...
  • Odpowiedzi 390
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

Witam! Czy mogą Państwo umieścić więcej zdjęć wnętrz?

Mam jeszcze parę pytań:

-czy domek jest podpiwniczony czy nie,

-czy kuchnia+ jadalnia została oddzielona od pokoju głównego ścianką po całej długości czy częściowo,

-jakie są wymiary kuchni a jakie jadalni po podłodze i czy okno kuchenne jest wystarczająco duże, czy może teraz już po zamieszkaniu zdecydowalibyście się na więsze okna w kuchni i w jadalni?

Poza tym domek jest piękny i mam nadzieję, że również funkcjonalny.

Witam

Możecie zdradzic gdzie kupowaliście szambo i w jakiej cenie?. Buduje się w Gniewomirowicach a najbliższe firmy od szamba znalazłem z Poznania. A z tego co sie dowiedziałem na kanalizacji w tym roku nie ma szans wbrew wcześniejszym zapowiedzią.

Będę wdzięczny za podpowiedź

• 3 weeks później...
Po "operacji" posadzki pojawily sie drzwi zewnetrzne:

http://img257.imageshack.us/img257/5817/obraz019fx6.jpg

Swietne drzwi, super okucia, bardzo dobry montaz

Firma CAL

bardzo ładne te drzwi wejściowe, jaki to kolor i gdzie zamwiliście,a jak cenowo? czy kolor okien też taki jak drzwi? :lol: pozdrawiam