Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"MARS" - Iwonki i Tomania... ogromna przygoda z bu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 390
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A teraz kilka fotek ze zbrojeniem:

Oczywiście stali zużyliśmy o 30% więcej niż zakładał kosztorys.

Widocznie kosztorys nie zakładał min. błedów wykonawcy

Tomek, jakie błędy masz na myśli? na co zwrócić uwagę? (ja sobie tworzę taki własny poradnik - dzieki Twojej uprzejmości, wolę wyprzedzać, niż budzić się z ręką w nocniku)

pozdrowionka

JA PROTESTUJE...

NIE WKLEJAM ZADNEGO ZDJĘCIA... DOPÓKI NIE ZOBACZE ZDJĘĆ Z BUDOWY OD BOGELI I AGI...

TO JEST OFICJALNA AKCJA PROTESTACYJNA TOMANIA (ADMINISTRATORA DZIENNIKA BUDOWY IWONKI I TOMANIA)

Od wtorku... zaczynam glodówkę a Iwonka będzie dostarczać mi tylko plynów w postaci Wina Lekko schlodzonego pólslodkiego...

Mit Freundlichen Grussen

Tomaniu

jakbyś skoczył przez płot, no to może....ale akcja protestacyjna - to nic nie znaczy już w tym kraju:(

ja niedługo wkleję zdjęcia - na razie będą to tylko sznurki i paliki, ale to zawsze coś:) wczoraj testowalismy jednego Pana budowlańca - zażyczył sobie 40 tys za cały stan surowy, ale bez dachu i tylków wewnetrznych, sprawia wrażenie konkretnego i solidnego, bo juz trochę kumamy o czym nam mówi. Mamy jeszcze jedną ekipę, niby z polecenia, niby super fachowcy, ale strasznie trudni i niekonkretni w rozmowie i boję się, że zawołają wiecej, a pamietam co pisałeś, ze 40 tys to za duzo, a 30 w sam raz, a jakbym zawołała 50 za całosc plus dach z dachówką ( bo ten facet nam przypadł do gustu i też robi dach, i tez mamy go z polecenia)????? to co??? dobrze by było czy mało realne, że sie zgodzi na tyle????

Pozdrowionka i ..... czekamy na koniec akcji protestacyjnej ( nadmiar wina słodkiego zle wplywa na zołodek) a co za tym idzie na nowe fotki z szefem w tle:)