prem 01.07.2003 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Witajcie. Mam następujący problem: buduje garaż (z planem, projektem itd.). W planie nie mam kanału. Czy w ogóle wolno mi go mieć jeśli ten garaż nie bedzie przeznaczony na warsztat napraw, a ja nie prowadze działalności. Może to co pisze wygląda dziwnie (pewnie tak jest), ale jakiś facet opowiedział mi wlasnie takie rzeczy - nie wiem czy to prawda (osobiscie to watpie).Reasumujac: czy wolno miec w garazu kanal dla wlasnego uzytku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareko 01.07.2003 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 miliony ludzi tak maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 01.07.2003 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Nie wiem czy wolno, ale wiem że kanał wymaga wentylacji mechanicznej - bo grozi zaczadzenie.Kiedyś oświetlenie kanałów na stacjach obsługi samochodów wlączało się tylko po uruchomieniu wentylacji, co zmuszało do jej użycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 02.07.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Mam w garażu kanał wykonany zgodnie z projektem robionym na zamówienie. Wentylacja grawitacyjna, żadnych wentylatorów wyciągowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.07.2003 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 W garazu obojetnie czy jest kanal czy nie - wentylacja byc powinna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 02.07.2003 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Tak jest, ze względu na opary benzyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 02.07.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 A jeśli masz samochód na gaz to lepiej nie rób, chyba, że zrobisz wyciąg mechaniczny z dna kanału. I lepiej, aby nie iskrzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts