Lyteo 27.05.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Ile kosztuje wykonanie domu w stanie surowym , bez piwnicy, 110 m2 , bez dachu , chodzi mi o cene za wykonanie bez ceny materiałów. Prosze o szybką pomoc. Okolice LEgnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomol 27.05.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 W Łodzi 140 m2 pow. użytkowej: 38 tys. (Parter + poddasze użytkowe, garaż dwustanowiskowy w bryle budynku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 28.05.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Ile kosztuje wykonanie domu w stanie surowym , bez piwnicy, 110 m2 , bez dachu , chodzi mi o cene za wykonanie bez ceny materiałów. Prosze o szybką pomoc. Okolice LEgnicy. Wszyscy rozpoczynający pisanie na forum mają pod swoją nazwą całkiem rozsadny tekst "WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lyteo 29.05.2007 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Zamiast spamowac na forum pomogl bys mi a nie mulisz pale, mogles mi ekleiclinka do odpowiedzi a nie mnie poucdzasz. Jak bym znlazl odpowiedzto bym sie nie pytal co nie ? co za ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 30.05.2007 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Zamiast spamowac na forum pomogl bys mi a nie mulisz pale, mogles mi ekleiclinka do odpowiedzi a nie mnie poucdzasz. Jak bym znlazl odpowiedzto bym sie nie pytal co nie ? co za ludzie No właśnie - co za ludzie... Piszą a nie czytają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 30.05.2007 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 No dobrze - kalekim i dzieciom pomoc sie należyhttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=17856Ja wiem że tytuł wątku " Ile płaciliście za wybudowanie domu w stanie surowym???" jest mało jasny no ale nie wszyscy jesteśmy idealni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts