lolo-75 27.05.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Remontuje 1 piętro kostki (dotychczas nie wykonczone) postanowiłem wyrwac futryny i zrobic łuki .narazie kuje sciane i powiekszam otwór tak żeby mozna wymurowac łuk. ale w przedpokoju jest juz przygotowane pod boazerie to znaczy liswy drewniane są juz zalane wtynku i postanowiłem połozyc na tym panele ścienne, problem w tym że nie wiem jak wykończyc łuki , bo listwy wykonczeniowe raczej sie nie wygną w krztałcie łuku , a jakoś czeba te łuki wykonczyć . moze ktoś przerabiał ten problem i podzieli sie radami. może ktos ma ciekawe pomysły na wykończenie paneli sciennych ,moze jakies motywy dekoracyjne - bo nigdzie nic na ten temat nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 27.05.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 40 lat minęło..Trzeba by obejrzeć jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.05.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 A nie mozesz zamiast paneli sciennych polozyc plyty g-k ? luki tez mozna z tej plyty robic, jest taka nacinana ktora mozna nawet okregi robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaco2002 10.06.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Kolega ma u siebie w domu wykończone łuki drzwi 80-tek . Zrobione to jest tradycyjnymi listwami wykończeniowymi w kolorze paneli ściennych ( kątowniki 20x20 ). Przyklejone Patex-fixem. Trzyma się , jak Luterska wiara pod Cieszynem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts