iwonka i tomaniu 18.06.2007 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Zdzich... mam pytanko... jak długo u ciebie robili strop????Prosze odpowiedz w miarę szybko jeśli możesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzich 18.06.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 2 tygodnie układali 1 dzień lali z gruchy pamiętaj aby zaślepić skrajne gary chyba że masz gotowe kupionei bardzo ważne nie wolno opierać belek ze stropu teriwa na bloczkach z itonga bezpośrednio u mnie robili na moją prośbę poduszki z betonu-zaprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 18.06.2007 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Super...Czyli Teriva + monolit + wieniec = dwa tygodnie ciężkiej pracy... ok dzięki Nie kupiłem zadeklowanej terivy ale na budowie rozlożylismy 100 "garów" i zaslepilismy je sami... Mam pytanko: mówisz, żeby nie opierać bezpośrednio na Ytongu, tak własnie chcemy zrobić, ale chcemy jako dystans zastosować 1/4 cegłówki, co ty na to? czy lepiej podstemlowac dodatkowo przy ścianie i zrobić tzw "poduszkę betonową"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 18.06.2007 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Aha... 150 stempli wystarczy? + kantówki do podparcia belek i żelbetu oraz 4 kubiki desek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzich 19.06.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 u mnie było 200 stempli i zabrakło ale chłopaki chyba przesadzili był las w domu no ale wyszło OK desek nie pamiętam ile było a cegły mogą być z tego co pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 19.06.2007 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 ok...super wielkie dzieki... jeżeli nie sprawi Tobie kłopotu,to przeslipare fotek z Twojego domku jak wyglada teraz [email protected] Dzieki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 28.06.2007 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Hallooo.... Marsjanie gdzie się ukrywacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts