niktspecjalny 03.06.2007 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 JoShi ide poprosić Redakcje o jakiegoś "banika" bo sie nigdy nie dowiemy ...czy po Twoim czy moim trupie .Tacy medialini bedziemi .Wreszcie koleżanka będzie miała satysfakcje conajmniej jak w tym utworze"między ustami a brzegiem pucharu".Szkoda tego zaprzepascić.Pomyśl...wiesz jakby wzrosła nasza popularność. .I co Ty na to???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 03.06.2007 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2007 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 JoShi to typ kobiety bojownika, wali co myśli, myślenia się nie boi, a wbrew pozorom jest tolerancyjna. Ja tez ją lubię, za ta waleczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 03.06.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 A ja nie lubię sposobu w jaki JoShi czasem prowadzi (a czasem morduje ) dyskusje - co nie znaczy, że nie miewa racji. Natomiast (skoro tu taka moda teraz na tzw. "głaski") jestem pod wielkim, pozytywnym wrażeniem dziennika JoShi. Razem z mężem tworzą przestrzeń niebanalną, mają dużo zainteresowań, są pracowici (aż mi w pięty idzie ze wstydu) i chętnie podczytuję ich przemyślane starannie posunięcia. Wreszcie, JoShi jako autorka dziennika wypowiada się pogodnie i radośnie - co też mu dodaje uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.06.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Jedna końkretna. (skoro tu taka moda teraz na tzw. "głaski") ..to ja poglaskam. a potem .....i druga tyż końkretna ......że jak bym miała wirtualną ścierkę pod ręką ............. . Mówcie co chcecie drogie dziewczęta ale dzieki Wam zaczynam inaczej patrzec na JoShi.Zaczynam ja nawet troche lubiec.Kto sie czubi ten sie lubi.Tak jak ją opisujecie to naprawde bardzo wartościowa i madrze prawiąca osobowośc tego zacnego forum. KS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 03.06.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 bosh jak sie slotko zrobilo bleee ... JoShi malenstwo i Ty na to pozwalasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 zaraz przyleci i nam dowali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 03.06.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 zaraz przyleci i nam dowali! Nie dowali. Interesownie wyrwaliśmy jej zęby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 zaraz przyleci i nam dowali! Nie dowali. Interesownie wyrwaliśmy jej zęby. Oj, nie wiem, nie wiem.... Zapasowe gdzies trzyma, na pewno. JoShi gdzies Ty dzisiaj kobito? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 03.06.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 bosh jak sie slotko zrobilo bleee ... JoShi malenstwo i Ty na to pozwalasz Nie było mnie cały dzień. Pojechałam do Warszawy podziwiać rycerzy walczących w turnieju. Ale się napatrzyłam... Oni tez waleczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 03.06.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 JoShi gdzies Ty dzisiaj kobito? Oj nie mogę... Zatęskniliście? Jeszcze się wam przejem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.06.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Niech przestanie z tym przejadaniem i zaraz mowi jak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 03.06.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 W ogóle dzień uważam za szalenie udany. Napatrzylam się na walecznych i opancerzonych. Podpatrując mistrzów szkoliłam się w ataku i parowaniu ciosów oraz w ostrej ripoście.http://www.bexlab.pl/foto/IMG_2089_pieszy.jpg Szkoliłam się w waleniu prosto z mostu:http://www.bexlab.pl/foto/IMG_2141_armata.jpg Na koniec podciągałam swoje umiejętności w szarży:http://www.bexlab.pl/foto/IMG_2128_konny.jpg Pobierałam też lekcje koncentracji, skupienia, spokoju i celnościhttp://www.bexlab.pl/foto/IMG_2058_lucznik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 03.06.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Szkoliłam się w waleniu prosto z mostu: http://www.bexlab.pl/foto/IMG_2141_armata.jpg Ale... to nawet nie jest "w płot"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 03.06.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 No nie w płot tylko w sedno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 JoShi waleczne serce! Pancerz zdejmuje tylko jak idzie spac a i wtedy robi to niechetnie, bo noz widelec sie przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 03.06.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Człowiek strzela, Pan Bóg kule nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 03.06.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 JoShi waleczne serce! Pancerz zdejmuje tylko jak idzie spac a i wtedy robi to niechetnie Chętnie, chętnie.... Pancerz w łóżku przeszkadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.06.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 No nie w płot tylko w sedno... zeby sie tylko rykoszetem nie odbila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.06.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Dobra ...chciałem....dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts