sasiad1964 18.06.2007 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Nareszcie Czy Ty widzisz, do której godziny kazałeś mi czekać na te uwiecznione cuda natury Piękne te Twoje zdjęcia A tak przy okazji, powiedz mi, po czym Ty poznajesz, że to akurat Pani Łabędzica siedzi na gnieździe, a Pan Łabędź przegania bachory po jeziorku, a nie odwrotnie Bo jak namierzałem ostrość na gniazdo i tego łabędzia to ona się spojrzała na mnie a więc jest to łabędzica. Tak więc ten drugi z dzieckami to tatuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.06.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Znaczy się, we wzroku to cuś miała A kiedy ruszają z domem, powiedz jeśli coś wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 18.06.2007 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Na razie termin rozpoczęcia znany tylko w wielkim przybliżeniu tzn, latem tego roku. Aktualnie wykańczają I etap i póki co drugim sie nie zajmuja. Moge szacowac jedynie ,że może w lipcu coś tam zaczną z tym naszym domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 dzisiaj złożyliśmy w banku podpisy na papierach kredytowych. Jutro kasa będzie przelana do inwestora zastępczego. ło jeżu , na 30 lat kredyt Nie "ło jeżu" tylko odtańcz dziki taniec radości!!! Szczęściarz z Ciebie Sąsziedzie Ja takiego farta niestety nie mam Buduj, rób zdjęcia i je wklejaj, niech chociaż oczęta me cudne nacieszę czyimś szczęściem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.06.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Łoł!!! Tadaaam!!! Sąsiedzie!!! SIE ZACZĘŁO Super Dzisiaj króciusieńka wizyta na działce. O dziwo ! zaczęli ! Zdjęcie mizerniutkiej jakości bo z szopki robione ( czy tam z innej komórki ). A czemóż to musiałeś się ukrywać po szopkach, czy tam innych komórkach??? To jakaś top secret sprawa że jest ?? Ty może jakoś zakamufluj ten dziennik, co by tamci sie nie dowiedzieli, że Ty już wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 27.06.2007 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 A nie tylko ja na tym zacnym forum zdjęcia niekiedy z komórki robię. W szczególności jak wyjazd nieprzygotowany i trzeba zdjęcie zrobić znienacka. Jak bym wiedział ,że cuś zaczęli to pewnie wziąłbym fotoaparat . Ale nie wziąłem więc musiałem z komórki. Komórka ma nawet nazwę. Nazywa się .... Nokia coś tam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Moja szopka też jakoś tak podobnie...Nokia czy inny diabeł. Ale się lenisz Sąsiedzie, co dalej, donoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 02.07.2007 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Nieniejszym uprzejmie donoszę ,że coś zrobili więcej tylko nie wiem co. Kobita moja była i jakieś konstrukcje styropianowe widziała , znaczy siem chyba przygotowywują się do robienia płyty fundamentowo-grzewczej bo to w systemie Legalett ma być jak przed urlopem ( od 15.07 ) zdąże być na działce ( raczej napewno ) to cusik napise i jakie zdjątko wkleje. pozdroofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.07.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Sąsiedzie drogi. Co Ciebię tak zamurowało? Zamilkłeś i nie donosisz nic a nic, co się tam u Cię dzieje. Od ostatniej wizyty chyba już coś domku tego Twojego przybyło?? Odezwiesz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.08.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Witaj Sąsziedzie, dawno nie czytany Niezłe postępy poczynili na budowie Twojej, a ty wczasowałeś w najlepsze Daruję Ci to przegapienie wykonania płyty, ale na większą tolerancję w zaniedbywaniu obowiązku kronikarza nie licz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 11.08.2007 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Eee tam , kronikarz ze mnie jak z koziej .... trąba. Na zbyt wiele bym nie liczył w tej materii. A to z wrodzonej mej leniwości wynika. No może troche braku czasu. Ale niedługo pare zdjęc wkleje i cus na pairusie wuirtualnianym skrobne może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.08.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Toż ja nie karzę Ci Galem Anonimem zostać, wystarczy, że od czasu do czasu skrobniesz cusik wirtualnie i jakoweś zdjęcia dostarczysz (a ładne Ci one wychodzą, oj ładne ). Pokibicuję chętnie i pozachwycam się powstającym cudeńkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 11.08.2007 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 No dobrze już dobrze. poniżej zdjęcie z budowy . widok z kuchni. niżej jeszcze jeszcze niżej jescze ..... ooooo jest http://images26.fotosik.pl/55/b045f01702d81bf1med.jpg taadaaa . żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.08.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/63.gif.... żart przedni ................................... a teraz do pracy ...http://www.gifownik.pl/gify_02xx/rozmaite/praca/22.gif[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Robota posuwa się pomału do przodu ( zdjęcia poniżej ) ale mam ostatnio nieodparte wrażenie ,że ktoś mnie śledzi. sam nie wiem dlaczego Psia krętka. Mam chyba podobną manię prześladowczą bo też tego Ktosia widzę. Ty Sąsiedzie bądź czujny. Czujność przede wszystkim!!! A w środku to już tak ładnie jest, "gęsto" się robi... Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Słuchaj, ten kiczen droł to darmowy? Byłam na ich stronie ale tylko demo było, reszta za pieniądze To podobno jeden z lepszych programów tego typu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 20.08.2007 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Kilka programów forfri http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=8&a=68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Dzięki A następnym razem jakieś zdjęcia może tego domku, co to się buduje u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 20.08.2007 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 a ta joj . piszo ,że tren kiczendroł ino tylko na 30 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 a ta joj . piszo ,że tren kiczendroł ino tylko na 30 godzin ... no i ból Nic to. Wejdź na stronę Ikei http://www.ikea.com.pl lub na Ikeę w innym państwie. Mają programiki ale tylko do kuchni i łazienek Vox też ma jakiś program, ale przyjrzyj mu się dokładnie. Jest na ich stronie, nie pamiętam jednak dokładnego adresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts