Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do : A przy domu bedą bzy ...

Recommended Posts

Nareszcie :p Czy Ty widzisz, do której godziny kazałeś mi czekać na te uwiecznione cuda natury 8) Piękne te Twoje zdjęcia

A tak przy okazji, powiedz mi, po czym Ty poznajesz, że to akurat Pani Łabędzica siedzi na gnieździe, a Pan Łabędź przegania bachory po jeziorku, a nie odwrotnie :wink:

Bo jak namierzałem ostrość na gniazdo i tego łabędzia to ona się spojrzała na mnie a więc jest to łabędzica. Tak więc ten drugi z dzieckami to tatuś. :D

• Odpowiedzi 89
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dzisiaj złożyliśmy w banku podpisy na papierach kredytowych.

Jutro kasa będzie przelana do inwestora zastępczego.

ło jeżu , na 30 lat kredyt

Nie "ło jeżu" tylko odtańcz dziki taniec radości!!! :evil: Szczęściarz z Ciebie Sąsziedzie Ja takiego farta niestety nie mam :cry: Buduj, rób zdjęcia i je wklejaj, niech chociaż oczęta me cudne nacieszę czyimś szczęściem.

Pozdrawiam

Łoł!!! Tadaaam!!! Sąsiedzie!!! SIE ZACZĘŁO :p Super :p

Dzisiaj króciusieńka wizyta na działce.

O dziwo ! zaczęli !

Zdjęcie mizerniutkiej jakości bo z szopki robione ( czy tam z innej komórki ).

A czemóż to musiałeś się ukrywać po szopkach, czy tam innych komórkach??? To jakaś top secret sprawa że jest :-? ?? Ty może jakoś zakamufluj ten dziennik, co by tamci sie nie dowiedzieli, że Ty już wiesz :wink:

A nie tylko ja na tym zacnym forum zdjęcia niekiedy z komórki robię.

W szczególności jak wyjazd nieprzygotowany i trzeba zdjęcie zrobić znienacka.

Jak bym wiedział ,że cuś zaczęli to pewnie wziąłbym fotoaparat .

Ale nie wziąłem więc musiałem z komórki.

Komórka ma nawet nazwę. Nazywa się .... Nokia coś tam.... :D

Nieniejszym uprzejmie donoszę ,że coś zrobili więcej tylko nie wiem co.

Kobita moja była i jakieś konstrukcje styropianowe widziała , znaczy siem chyba przygotowywują się do robienia płyty fundamentowo-grzewczej bo to w systemie Legalett ma być

:D

jak przed urlopem ( od 15.07 ) zdąże być na działce ( raczej napewno ) to cusik napise i jakie zdjątko wkleje.

pozdroofka

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witaj Sąsziedzie, dawno nie czytany :D Niezłe postępy poczynili na budowie Twojej, a ty wczasowałeś w najlepsze :wink: Daruję Ci to przegapienie wykonania płyty, ale na większą tolerancję w zaniedbywaniu obowiązku kronikarza nie licz :wink:

Pozdrawiam

Toż ja nie karzę Ci Galem Anonimem zostać, wystarczy, że od czasu do czasu skrobniesz cusik wirtualnie i jakoweś zdjęcia dostarczysz (a ładne Ci one wychodzą, oj ładne :lol: ). Pokibicuję chętnie i pozachwycam się powstającym cudeńkiem :D

Robota posuwa się pomału do przodu ( zdjęcia poniżej ) ale mam ostatnio nieodparte wrażenie ,że ktoś mnie śledzi.

sam nie wiem dlaczego

Psia krętka. Mam chyba podobną manię prześladowczą bo też tego Ktosia widzę. :-? Ty Sąsiedzie bądź czujny. Czujność przede wszystkim!!!

A w środku to już tak ładnie jest, "gęsto" się robi... Fajnie :lol:

a ta joj .

piszo ,że tren kiczendroł ino tylko na 30 godzin :(

... no i ból :cry: Nic to. Wejdź na stronę Ikei http://www.ikea.com.pl lub na Ikeę w innym państwie. Mają programiki ale tylko do kuchni i łazienek :cry: Vox też ma jakiś program, ale przyjrzyj mu się dokładnie. Jest na ich stronie, nie pamiętam jednak dokładnego adresu :-?