sasiad1964 20.08.2007 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 A taaaa ,bede korzystał z tych programów co link powyżej np. VOX WebComposer Jak jakie efekty bedą to sie odezwe niemiedlienno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.08.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Sąsiedzie. Ta ona to śliczna jest ja Nefretete, normalnie A wymodziłeś coś w programach specjalistycznych wysoce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 24.08.2007 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 A dzie tam Nic !!! Dopiero się przymierzam. Skacze z jednego programu na drugi ucząc sie co nieco ich obsługi. No i czasu mało. Praca,praca,praca A jak Twoje poszukiwania działki ?/ Chyba sie zdenerwuje i coś Ci znajde Kilka lat w zamierzchłych czasach mieszkałem w Koszalinie i miałem kolegów z Kołobrzegu i okolic. Pewnie są już teraz jakimi starostami albo innymi obszarnikami co sprzedają uzbrojone działki pod lasem 2 km od Kołobrzegu , na wzgórzu z widokiem na morze i na góry. Niedaleko las i rzeczka , malutka wioseczka z przyjaznymi ludzmi a dojazd wąską aleją ale z dobra nawierzchnią po której i autobus miejski co jakiś czas przejedzie . W poblizu tylko domki i pola ukryte wśród szumiących lasów nadmorskich. dziaki duże i tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.08.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 A dzie tam Nic !!! Dopiero się przymierzam. Skacze z jednego programu na drugi ucząc sie co nieco ich obsługi. No i czasu mało. Praca,praca,praca A jak Twoje poszukiwania działki ?/ Chyba sie zdenerwuje i coś Ci znajde Kilka lat w zamierzchłych czasach mieszkałem w Koszalinie i miałem kolegów z Kołobrzegu i okolic. Pewnie są już teraz jakimi starostami albo innymi obszarnikami co sprzedają uzbrojone działki pod lasem 2 km od Kołobrzegu , na wzgórzu z widokiem na morze i na góry. Niedaleko las i rzeczka , malutka wioseczka z przyjaznymi ludzmi a dojazd wąską aleją ale z dobra nawierzchnią po której i autobus miejski co jakiś czas przejedzie . W poblizu tylko domki i pola ukryte wśród szumiących lasów nadmorskich. dziaki duże i tanie A śmiej się, śmiej Mi do śmiechu nie jest (To ja aż tak wybredna jestem ) Uruchom tych kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Próba pokazu slajdów . czyli dziennik ( tygodnik,miesięcznik ) budowy dla leniwych. Trza kliknać na link w moim podpisie Co tak krótko Nie chce Ci się Sąsiedzie zdjęciów robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 27.08.2007 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 A to tak próbnie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.09.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 No ja to do prowadzenia dziennika sie nie nadaję i to zdecydowanie. Chyba sobie dam z tym spokój.Przynajmniej na razie. Napomknę ino tylko , że jesteśmy blisko rezygnacji z budowania ( kupowania od Pana Dewelopera ) naszego domu. Powód jest własciwie jeden - Uzgadniamy warunki zakupu większego domu Czyli innymi słowy ten nasz ze zdjęc powyżej juz nie będzie nasz . Natomiast nasz będzie ten co teraz jeszcze nie jest nasz ale ma być nasz ( na działce obok ) Niestety wiąże się to z wiekszą kasą ale co tam , lubimy wyzwania Pozdrowienia dla wszystkich zakręconych budową,wnętrzami ,ogrodami itp,itd........... Nie wyrażam zgody na zaprzestanie przez Ciebie działalności literackiej i fotograficznej Pokaż bliżej ten, co jeszcze nie jest Wasz, ale będzie Wasz już niedługo i zacznij się przymierzać do wykańczania wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 21.09.2007 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Braza , tylko to to czytasz tak więc będe Ci wysyłał niusy na priva No może czas od czasu jakie zdjęcie wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.09.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Sąsiedzie, daj spokój. Sprawia mi przyjemność dowiadywanie się, co nowego u Cię się wydarzyło i oglądanie Twoich zdjąć, bo robisz je piękne. No i chcę wiedzieć co dalej z tym domem co to .... itd itd. Chociaż od czasu do czasu coś napisz, niekoniecznie na priv. A właśnie z tym domem, to ten który było widać na zdjęciach w tle, juz taki mocno zaawansowany w budowie? Czy o inny chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 22.09.2007 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Rezygnujemy z tego w budowie , co juz mury parteru stoją.( ostatnie 2 zdjęcia z pokazu slajdów )A wchodzimy w sąsiądajucy płot w płot , w działke na której jeszcze nic nie stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Też od developera? Czy może jednak sami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 23.09.2007 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Od tego samego. Czyli zmieniamy po prostu umowę . Pinionszki które poszły juz na ten mniejszy będa zaliczone na poczet tego wiekszego. Niby do końca kwietnia ma byc gotowy do odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 No to tempo niezłe, oby faktycznie dotrzymał terminu. Życzę powodzenia Sąsiedzie i czekam na jakąś fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Cześć Sąsiedzie Co słychać?? I dlaczego się Waćpan totalnie nie odzywa Chociaż kapinkę informacji podaj, co tam się dzieje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 02.02.2008 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 ooooo , już jestem. jak ten czas szybko leci. Poszedłem sobie herbatkę zrobić , wracam a tu już luty 2008. No kto by pomyślał. Teraz chyba trochę częściej bedę tu zaglądał . Bo coś w chatynce trzeba będzie podłubać . A zawsze jaką porade na forum znaleźć można. Braza ,Ty jako jedyna czytająca mój kwartalnik widze ,że masz się dobrze . Pozdrawiam . Stopień leniwości mej sie nie zmienił. Następny wpis za 17 lat ( żartowałem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 17 lat ... hmyy ... ja tak sobie myślę, czy aby ta 17 mnie nie będzie dotyczyć ... Sie mi plany zmieniły, chcę se siedlisko wybudować (prawie jak Golce bank, qurcze ). A te zielone zapałeczki na Twoim domku to się nawet nieźle wkomponowały, wiesz Kawał chaty będziecie mieli Sąsiedzie Ciesze się, że znowu nadajesz P.S. Łabądki to pewnie porosły na maksa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 No dobra, przyznam się... Ja też tu czytam... Od dawna... Ładne obrazki są to i zaglądam. Tylko nie zawsze mi się chce odzywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 03.02.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 A witojcie , Gaździno Sosnowa.Ja do pisania to raczej talentów nie mam. Teraz juz wiosna prawie to może zdjęc sie uda więcej wkleić. Pozdrawlaju wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 03.02.2008 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 17 lat ... hmyy ... ja tak sobie myślę, czy aby ta 17 mnie nie będzie dotyczyć ... Sie mi plany zmieniły, chcę se siedlisko wybudować (prawie jak Golce bank, qurcze ). A te zielone zapałeczki na Twoim domku to się nawet nieźle wkomponowały, wiesz Kawał chaty będziecie mieli Sąsiedzie Ciesze się, że znowu nadajesz P.S. Łabądki to pewnie porosły na maksa... siedlisko zbudujesz ,że hoho albo i większe a łabądki urosły bardzo , podobno krażą po okolicznych lasach i zjadają rolnikom kozy ( wiadomość niepotwierdzona ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts