Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do : A przy domu bedą bzy ...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 89
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A dzie tam :evil:

Nic !!!

Dopiero się przymierzam. Skacze z jednego programu na drugi ucząc sie co nieco ich obsługi.

No i czasu mało. Praca,praca,praca :lol:

A jak Twoje poszukiwania działki ?/

Chyba sie zdenerwuje i coś Ci znajde :D

Kilka lat w zamierzchłych czasach mieszkałem w Koszalinie i miałem kolegów z Kołobrzegu i okolic.

Pewnie są już teraz jakimi starostami albo innymi obszarnikami co sprzedają uzbrojone działki pod lasem 2 km od Kołobrzegu , na wzgórzu z widokiem na morze i na góry. Niedaleko las i rzeczka , malutka wioseczka z przyjaznymi ludzmi a dojazd wąską aleją ale z dobra nawierzchnią po której i autobus miejski co jakiś czas przejedzie . W poblizu tylko domki i pola ukryte wśród szumiących lasów nadmorskich.

dziaki duże i tanie

:wink:

A dzie tam :evil:

Nic !!!

Dopiero się przymierzam. Skacze z jednego programu na drugi ucząc sie co nieco ich obsługi.

No i czasu mało. Praca,praca,praca :lol:

A jak Twoje poszukiwania działki ?/

Chyba sie zdenerwuje i coś Ci znajde :D

Kilka lat w zamierzchłych czasach mieszkałem w Koszalinie i miałem kolegów z Kołobrzegu i okolic.

Pewnie są już teraz jakimi starostami albo innymi obszarnikami co sprzedają uzbrojone działki pod lasem 2 km od Kołobrzegu , na wzgórzu z widokiem na morze i na góry. Niedaleko las i rzeczka , malutka wioseczka z przyjaznymi ludzmi a dojazd wąską aleją ale z dobra nawierzchnią po której i autobus miejski co jakiś czas przejedzie . W poblizu tylko domki i pola ukryte wśród szumiących lasów nadmorskich.

dziaki duże i tanie

:wink:

A śmiej się, śmiej :-? Mi do śmiechu nie jest :-?

(To ja aż tak wybredna jestem :o )

Uruchom tych kolegów :wink:

• 4 weeks później...
No ja to do prowadzenia dziennika sie nie nadaję i to zdecydowanie.

Chyba sobie dam z tym spokój.Przynajmniej na razie.

Napomknę ino tylko , że jesteśmy blisko rezygnacji z budowania ( kupowania od Pana Dewelopera ) naszego domu.

Powód jest własciwie jeden -

Uzgadniamy warunki zakupu większego domu :D :D

Czyli innymi słowy ten nasz ze zdjęc powyżej juz nie będzie nasz .

Natomiast nasz będzie ten co teraz jeszcze nie jest nasz ale ma być nasz ( na działce obok )

Niestety wiąże się to z wiekszą kasą :-? :-? :-? ale co tam , lubimy wyzwania :wink:

Pozdrowienia dla wszystkich zakręconych budową,wnętrzami ,ogrodami itp,itd...........

Nie wyrażam zgody na zaprzestanie przez Ciebie działalności literackiej i fotograficznej :evil:

Pokaż bliżej ten, co jeszcze nie jest Wasz, ale będzie Wasz już niedługo i zacznij się przymierzać do wykańczania wnętrz.

Sąsiedzie, daj spokój. Sprawia mi przyjemność dowiadywanie się, co nowego u Cię się wydarzyło i oglądanie Twoich zdjąć, bo robisz je piękne. No i chcę wiedzieć co dalej z tym domem co to .... itd itd. :wink: Chociaż od czasu do czasu coś napisz, niekoniecznie na priv.

A właśnie z tym domem, to ten który było widać na zdjęciach w tle, juz taki mocno zaawansowany w budowie? Czy o inny chodzi?

• 2 months później...
  • 1 month później...

ooooo , już jestem.

jak ten czas szybko leci.

Poszedłem sobie herbatkę zrobić , wracam a tu już luty 2008.

No kto by pomyślał.

:D

Teraz chyba trochę częściej bedę tu zaglądał . Bo coś w chatynce trzeba będzie podłubać . A zawsze jaką porade na forum znaleźć można.

Braza ,Ty jako jedyna czytająca mój kwartalnik widze ,że masz się dobrze .

Pozdrawiam .

Stopień leniwości mej sie nie zmienił.

Następny wpis za 17 lat :D ( żartowałem )

17 lat ... hmyy ... ja tak sobie myślę, czy aby ta 17 mnie nie będzie dotyczyć ... :roll: Sie mi plany zmieniły, chcę se siedlisko wybudować (prawie jak Golce bank, qurcze :-? :wink: ).

A te zielone zapałeczki na Twoim domku to się nawet nieźle wkomponowały, wiesz :D :wink: Kawał chaty będziecie mieli Sąsiedzie :D :D

Ciesze się, że znowu nadajesz :D

P.S. Łabądki to pewnie porosły na maksa... :roll:

17 lat ... hmyy ... ja tak sobie myślę, czy aby ta 17 mnie nie będzie dotyczyć ... :roll: Sie mi plany zmieniły, chcę se siedlisko wybudować (prawie jak Golce bank, qurcze :-? :wink: ).

A te zielone zapałeczki na Twoim domku to się nawet nieźle wkomponowały, wiesz :D :wink: Kawał chaty będziecie mieli Sąsiedzie :D :D

Ciesze się, że znowu nadajesz :D

P.S. Łabądki to pewnie porosły na maksa... :roll:

siedlisko zbudujesz ,że hoho albo i większe

a łabądki urosły bardzo , podobno krażą po okolicznych lasach i zjadają rolnikom kozy ( wiadomość niepotwierdzona :D )