braza 03.02.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Cały dzień spędziłam na powietrzu i się okazało, że świeże powietrze może pokonać Padłam, a jutro mam wielki dzień - testy na prawo jazdy zdaję, więc trzymaj kciuki Sąsiedzie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 No, nareszcie!!! Jak już pisałam u siebie, po restarcie systemu wszystko mi diabli wzięli i nie mogłam znaleźć Twojego dziennika. Niniejszym ogłaszam, że już dołączyłam do ulubionych Domek fajoski, za to z tym najgorszym dziennikarzem-kronikarzem w sedno samo trafiłeś Kawał roboty już za Wami. Wnętrza opracowane?? Jakby co, mogę pomóc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 29.04.2008 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 A gdzie tam , nic nie opracowane . No może częściowo . Z ogrodem też kiepścizna . Stoimy "w polu" . Dom prawie gotowy , trza go wykańczać a konceptu brak. Możę wieczorkiem jakieś zdjęcia wkleję, ( jak się uda ) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Wklej też rzuty poieszczeń z wymiarami, albo daj na priva. Pomyślimy o tych wnętrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.04.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Piękne zdjęcia okolica też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.04.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Okolica przepiękna, zdjęcia również. tempo budowy imponujące!!! Aż mi zazdrość Z niecierpliwością czekam na wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.05.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Tempo niezle. Domek wyglada slicznie - kolory jakie lubie. Ciekawa jestem wnetrz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 03.05.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 We wnetrzach na razie nic ciekawego . jak tylko się coś pojawi to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Sąsiad!!! Zapomniałeś sztuki pisania, czy jak Zaszyłeś się w krzakach i ani be..ani me... Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 24.05.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Sztuki pisania nie zapomniałem ale w sztuce leniwości pisarskiej rozwijam się znakomicie no dobrze Braza , specjalnie dla Ciebie jakieś zdjątko przynajmniej w mym miesięczniku wkleję . Pozdr P.S. Widzę ,że swojego starego osiołka zamieniłaś na narowistego rumaka . czy to była przemyślana decyzja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Absolutnie nie przemyślana, albowiem ponieważ strona z moim KONIKIEM przeżuwającym dzielnie od roku sianko się zbiesiła. Jak się odbiesi, to konik wróci Dawaj te wnętrza, może pomogę coś ustalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 01.06.2008 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Z dusza na ramieniu bo nie jestem ogrodnikiem - moze jarzebina tak od nechcenia tu i owdzie ? Jakos tak mi pasuje .... Bardzo gratuluje " nie' dla tuj - fuj i skalniaczkow przy okazji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 01.06.2008 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Nie wiem czy to bedzie jarzebina , ale mniej więcej o te klimaty chodzi. A najlepiej żeby coś długo kwitło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Może leszczyna o purpurowych liściachhttp://drzewopis.w.interia.pl/coryl.max1.jpg`Purpurea` - odm. purpurowa - liście mają bardzo intensywny purpurowy odcień utrzymujący się przez okres wegetacji, dlatego cenniejsza od C.avellana `Fuscorubra`. Również kwiaty i owoce mają czerwonawe zabarwienie. Szczególnie intensywnie wybarwia się w miejscach słonecznych, choć ocienieni znosi dobrze. Najlepiej wygląda posadzona pojedynczo lub w niewielkich grupach na tle krzewów zielonolistnych Albo klon palmowyhttp://www.bestgardening.com/bgc/images-plant4/acerpalmatum04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.06.2008 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Hmmmm, dlugo kwitlo ..... to chyba nie ma tak latwo.Z tego co sie zdarzylam zorientowac to tak projektuja ogrod, ze jedno zakwita a jak przekwita to druga grupa szykuje sie do desantu znaczy zakwita...to znaczy musisz miec ciag kwitnienia - aha - roznych krzewow czy tez drzew ogolnie botaniki. Mam jarzebiny wsrod sosen i bardzo sympatycznie wygladaja plus przylatuja do nich rozmaite ptaszki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Sąsiad, żyyyyjeeeesz....?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 30.06.2008 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Sąsiad, żyyyyjeeeesz....?????? Taaaaa Spraw na głowie tysiące . jak znajde chwilke to coś napiszę lub jakieś zdjęcie wkleję . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.08.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Ranu julek, Sąsiad, ale Ty gaduła jesteś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Zagospodarowałeś się w końcu???? Cześć Już nadzieję straciłam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 16.10.2008 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Zagospodarowałem - nie . Przeoprowadziłem - tak. Od wczoraj mam kuchnie , od przedwczoraj jeden prysznic . Teoria chaosu ma swoje zastosowanie . Jak znajde fotoaparat to wkleję zdjęcia . hmmmm, gdzie on może byc ( ten aparat ) , w tej stercie tysiąca nieopisanych kartonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts