Torek 28.05.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Mam do sprzedania cegły ręcznie formowane produkowane przez renomowaną belgijską firmę Nelissen. Cegły te cenione są w całej Europie za swą naturalność, uniwersalność, wysokie parametry techniczne, trwałość, bezpieczeństwo oraz bogactwo barw i faktur lica Cegły wytwarzane są z naturalnej glinki, powierzchnia otaczana jest różnymi rodzajami piasku lub barwników- co daje w rezultacie różnorodność wyglądu i faktury poszczególnych rodzajów cegieł. Cegły są pełne, posiadają z jednej strony wgłębienie dla lepszego efektu wiązania zaprawą murarską. Więcej szczegółów tu: http://www.nelissen-polska.pl/index.php?module=Text&action=GetProduct&productId=4§ionId=42 Zdjęcia z aranżacjami tu: http://www.innemeble.pl/index.php?strona=podstrona&id=7 Cegiełki sprzedaję, ponieważ zostały mi z budowy - ilość 250 szt. (cena za sztukę 3,90 zł - taka jaką sam zapłaciłem). GRATIS - zaprawa do fugowania warta ponad 100 zł - tylko w przypadku zakupu wszystkich cegiełek. DODATKOWO - transport w promieniu 20 km od Piaseczna GRATIS! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Torek 01.06.2007 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 szczegóły pod numerem telefonu: 664 491 014Torek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Torek 06.06.2007 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 26.01.2014 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 (edytowane) kilka przykładowych kolorów z kolorystyki Nelissena. Edytowane 17 Marca 2014 przez InneMeble.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 09.02.2014 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 (edytowane) i ostatnia realizacja wewnątrz z cegłą i nie tylko Edytowane 17 Marca 2014 przez InneMeble.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts