Sad Ripper 28.05.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Napiszcie mi prosze jak mam dzialac i co roboc - komus sie nie spodobalo, ze zaczalem budowe i zaczeli mi kolo d robic. Inspekcji jeszcze nie mialem, ale pewnie sie w koncu pojawi. Dom ma przeszlo sto lat, ja wymienilem tylko pokrycie dachowe i czesciowo rozebralem przybudowke, ktora byla samowola budowlana. Co mi za to grozi? Jak mam dzialac, zeby zminimalizowac wymiar kary, ktora zakladam bedzie nieunikniona? sad ripper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz_K 28.05.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Napiszcie mi prosze jak mam dzialac i co roboc - komus sie nie spodobalo, ze zaczalem budowe i zaczeli mi kolo d robic. Inspekcji jeszcze nie mialem, ale pewnie sie w koncu pojawi. Dom ma przeszlo sto lat, ja wymienilem tylko pokrycie dachowe i czesciowo rozebralem przybudowke, ktora byla samowola budowlana. Co mi za to grozi? Jak mam dzialac, zeby zminimalizowac wymiar kary, ktora zakladam bedzie nieunikniona? sad ripper przerwać prowadzone prace, wystąpić do urzedu z wnioskiem na rozbiórkę przybudówki i zmiany pokrycia dachowego. PS. mam nadzieje że poprzednie pokrycie nie było płytami azbestowo-cementowymi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts