Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Oci

Recommended Posts

• Odpowiedzi 207
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

hej ocia79 witaj. dobrze, że wróciliście od tych szprechaczy. nie ma jak w domu, a już niedługo we WŁASNYM DOMU :wink:

może jak już tak dobrze idzie ci z wklejaniem, pokażesz nam swój projekt (chyba nigdzie go nie ma). no i z góry przepraszam ale muszę skomentować......... ale macie piachu na działce. moja bratanica padła by ze szczęścia.

córcia urocza.

powodzenia i do dzieła :wink:

• 1 month później...

Ocia,

ale ładnie Wam idzie ta budowa ;)

Bardzo fajnie wyglądają te wysokie okna tylko zanim jeszcze zrobicie ogrzewanie- zastanówcie się, czy przy drzwiach balkonowych nie zainstalować w podłodze grzejnika kanałowego? Potrójne drzwi- obawiam się że będzie tam się skraplała woda na szybach.

Trzymam kciuki za budowanie.

Pozdrawiam z Podlasia

Robin

vendea plytki sa wloskiej firmy "LAFAENZA" seria TEMPLUM, wczoraj widzialam podobne plytki w PL jakies chinskie w salonie WEMY za 59zl,niestety nie wiem jaka firma.

Robin2 dziekuje za mile slowa.zastanowie sie nad tym grzejnikiem,mam jeszcze chwile czasu.

editta lazienka wydaje mi sie ,ze bedzie super w tych kaflach.niestety tylko na nia jestem zdecydowana na 100%,reszta wnetrz to jeszcze znak zapytania.na pewno prostota i cieple kolory,bardziej w brazach.caly czas szukam pomyslow.

• 1 month później...

hej editta!!!

oj cos tam slychac - tylko sie jakos rozleniwilam przez wakacje i nic nie wklejalam-chociaz ekipa miala miesiac poslizgu wiec szlo powoli.Postaram sie zamiescic zdjecia jak znajde chwile.

A na horyzoncie widac:hmmm dobre pytanie-jakas stodole(hahahahaha).

A tak na serio to mamy od tygodnia stan surowy otwarty(bez dachowki i okien)

hej editta!!!

oj cos tam slychac - tylko sie jakos rozleniwilam przez wakacje i nic nie wklejalam-chociaz ekipa miala miesiac poslizgu wiec szlo powoli.Postaram sie zamiescic zdjecia jak znajde chwile.

czekam

A na horyzoncie widac:hmmm dobre pytanie-jakas stodole(hahahahaha).

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: miałam na myśli dalszy plan, za drzewkami. wygląda jak tafla wody, czy to tylko złudzenie?

A tak na serio to mamy od tygodnia stan surowy otwarty(bez dachowki i okien)

tym bardziej czekam na zdjęcia