anjamen 21.12.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Świątecznego nastroju,miłosnego podboju.Seksu w łóżeczku,pieniędzy w woreczku,Finlandii na stole,Porsche w stodole!Wesołych świąt życzy Ania i Dejw http://bozenarodzenie.top838.com/wp-content/uploads/2007/11/wigilia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.12.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Wesolych, zdrowych Swiat, duzo milosci i spelnienia marzen w Nowym Roku zyczy malgos2. http://img212.imageshack.us/img212/6214/0504ajw9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 21.12.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Cudownych, magicznych, zdrowych Świąt Bożego Narodznia i Szczęśliwego Nowego Roku zyczy Aga z rodzina. http://www.stephsayshello.co.uk/USERIMAGES/forweb4.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 22.12.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Niech Święta Bożego Narodzeniai Wigilijny wieczór upłyną Wamw szczęściu i radościprzy staropolskich kolędachi zapachu świerkowej gałązki.Nowy Rok zaś niech przyniesie szczęście i pomyślność Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 19.01.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Dziekuje wszystkim za zyczenia i od razu przepraszam,ze nikomu nie zdazylam zyczyc Wesolych Swiat ani Sczszczesliwego Nowego Roku. Bylismy na swieta w naszym domku a tam nie mamy internetu a przed wyjazdem nie bylo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.02.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Witam! Zainteresowaly mnie :1 te barierki w oknach balkonowych-pofrenetrach moglabys zrobic jakies zdjecie z zewnatrz domu.2 Odnosnie kominka. Czym go w koncu wylozylas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 16.02.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Witam! Zainteresowaly mnie : 1 te barierki w oknach balkonowych-pofrenetrach moglabys zrobic jakies zdjecie z zewnatrz domu. 2 Odnosnie kominka. Czym go w koncu wylozylas?? Witam markoto! Wstawie dzisiaj zdjecie z zewnatrz.A kominek mam wylozone gresem opoczno metalic czarnym a na gorze tynk strukturalny z Alpiny perlowy,srebrny o strukturze takiej jak na gresie.Na zdjeciach niestety nie wyglada ciekawie,ale w rzeczywistosci wyglada super,jestem bardzo zadowolona i to tanim kosztem.Chcialam oblozyc go czarnym granitem Galaxy ale chwilowo cierpie na brak kasy wiec znalazlam alternatywe w postaci gresu(jeszcze tylko musze pomalowac profile na czarno bo sa lekko widoczne,ale nie zdazylam ostatnio jak bylismy na swieta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.02.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dzieki za odpowiedzi. Fajny ten gres, wiedzialam ze jest taka seria ale widzialam ja tylko szara i brazowa, a ten czarny wyglada super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.02.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Ociu a gdzie dziennik?kominek super i wszystko juz takie gotowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 16.02.2009 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Ociu a gdzie dziennik? kominek super i wszystko juz takie gotowe... dziennik,dziennik gdzies tam jest..... nie mam czasu na pisanie,wiec zamienilam dziennik na album. do ciebie caly czas zagladam i sie ciesze,ze u ciebie zaczyna sie juz dosc mocno dziac,u nas na razie przerwa.na wiosne chcemy wstawic wszystkie drzwi wewnetrzne i moje szklane na caly dol.napisz mi prosze jak nazywa sie ta batreia co ostatnio kupilas do dolnej lazienki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.02.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 HANSA STELA a kiedy przeprowadzka?i co w Niemczech te drzwi szklane kupowlas, czy w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 16.02.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 HANSA STELA a kiedy przeprowadzka? i co w Niemczech te drzwi szklane kupowlas, czy w Polsce? dzieki za info. przeprowadzka nie wiadomo jeszcze ale chyba na lato. drzwi kupilam w Niemczech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 17.02.2009 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Witam! Zainteresowaly mnie : 1 te barierki w oknach balkonowych-pofrenetrach moglabys zrobic jakies zdjecie z zewnatrz domu. 2 Odnosnie kominka. Czym go w koncu wylozylas?? barierki http://images50.fotosik.pl/65/0f3bf401396affc6m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.02.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Dzieki za fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 30.03.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 hej a gdzie dziennik, nie mogę znaleźć co nowego? mieszkacie? może jakaś fotorelacja pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 30.03.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Hej Editta Z dziennika na razie zrezygnowalam,bo nie mam czasu na opisywanie,a po drugie nic sie nie dzieje,drobnostki same.Mieszkac oficjalnie nie mieszkamy-tylko nocujemy,postanowilismy przedluzyc nasz pobyt w De.Cos nowego to na pewno w wakacje,a kuchnia jesienia-nowe fotki jak beda to w albumie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 30.03.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 będę czekać, daj znać jak coś się zmieni i szybkiego powrotu. nie wiedziałam, że jesteście za granicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.04.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://img27.imageshack.us/img27/8579/nowyobrazb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 21.07.2009 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Udalo sie zrobić białą kuchnię? W albumie niestety jej nie zobaczylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.09.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Ocia kogo moje oczy widza? co slychac kochana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts