ocia79 15.09.2009 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 hahahahahahahaha ale sie usmialam anjamen co slychac,wlasnie robie probe wklejania zdjec i stwierdzilam,ze najlepiej zrobie sobie to u siebie w komentarzach bo latwo wykasowac i mnie tu znalazlas. U mnie w sumie nic nie slychac jakos wszystko mozolnie sie u nas ciagnie.Jedyne pomieszczenie wykonczone to gorna lazienka i pokoje dzieci(pomalowane,wytapetowane itp).Siedzialam u siebie w domku 2 miesiace i zrobilam zdjecia tylko lazienki a pokoi dziecinnych juz nie zdazylam hahaha Ale gratuluje Wam Helenki-gdzies tam sie doczytalam.Czasami poczytuje komentarze u Ciebie ale wpisy tam z szybkoscia swiatla,wiec nie nadazam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.09.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 no to odezwij sie czasem a po 2 miesiacach co zrobilas wyprowadzilas sie z domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 15.09.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 a dokladnie wyprowadzilam sie.bylam tylko na urlopie.mam nadzieje, ze za rok bede juz tam na stale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjanicka 18.09.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ocia79 - piękna łazienka z drewnianymi dodatkami, czy możesz zdradzić co to za płytki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 18.09.2009 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ocia79 - piękna łazienka z drewnianymi dodatkami, czy możesz zdradzić co to za płytki ? jjanicka plytki sa wloskiej firmy "LAFAENZA" seria TEMPLUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 08.12.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Pięknie....kolor okien świetny, a łazienka niczym SPA. Cieplutko i przytulnie, wskoczyła bym do tej kąpieli w pianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilatos 12.02.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Witaj ocia79! Zaintrygował mnie twój blat kuchenny - imitacja granitu star galaxy. Gdzie mozna go kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 15.02.2010 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Witaj ocia79! Zaintrygował mnie twój blat kuchenny - imitacja granitu star galaxy. Gdzie mozna go kupić? http://www.meblobuk.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts