ocia79 11.10.2007 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Dziekuje! Tak,tak trzeba od razu ustalic przynaleznosc umywalek. Wlasnie sie usmialam z twojego P.Staszka czy Stefka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.10.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 ocia-trafiłam Tu z wątku Dario zgrabny domeczek bedziecie mieli od tej pory będę baczniej przypatrywac Waszym postępom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 no, to powtórzę się i tutaj..piękna córcia, do kogo podobna?A ile ma latek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 23.10.2007 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 ocia-trafiłam Tu z wątku Dario zgrabny domeczek bedziecie mieli od tej pory będę baczniej przypatrywac Waszym postępom Witaj aka z Ina.Milo,ze wpadlas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 23.10.2007 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 no, to powtórzę się i tutaj.. piękna córcia, do kogo podobna? A ile ma latek? DarioAS - Martynka skonczyla pod koniec wrzesnia 4 latka.Podobna jest hmmm do nas haha troche do mnie a troche do misia.Twoj maly to chyba bardziej do meza podobny,co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 23.10.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 OOO jakie tempo, jak tak dalej pójdzie to nas prześcigniecie. Zapowiada się fajny dom! Łazienki, które wkleiłaś są też w moim stylu sama o takich klimatach myślałam. W końcu jak wiesz stanęło na szarościach, ale to był impuls. Co do rozważań nt. ciemnych, jasnych podłóg i innych to nie jesteście sami. Każdy tak ma. Jak pomyślę ile razy się zarzekaliśmy, że to na 100% będzie tak i tak, a w rezultacie ZAWSZE wychodziło inaczej. Cóż. Wykończeniówka to jest dopiero orka:) Czasami wchodzę do sklepu i biorę co jest tylko po to aby mieć już kolejny etap za sobą. Trzymam kciuki, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 23.10.2007 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 hahaha swiete slowa!u mnie wykonczeniowka sie dopiero zaczela ale ostatnio jak bylam w gdansku po glupie drzwi do piwnicy zewnetrzne i w zadnym markecie nie moglam zwyklych dostac w kolorze zloty dab prawych- to w koncu wzielam lewe choc srednio nam pasuja i musza sie przez to otwierac na zewnatrz,ale bylo juz mi wszystko jedno-przeciez nie bede znowu 100km jechac po durne drzwi do piwnicy!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.10.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 DarioAS - Martynka skonczyla pod koniec wrzesnia 4 latka.Podobna jest hmmm do nas haha troche do mnie a troche do misia.Twoj maly to chyba bardziej do meza podobny,co? hm... też mieszaniec ale ponoć bardziej jest podobny do mnie, a raczej do mojego ojca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 24.10.2007 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ocia złóż Księżniczce najpiękniejsze życzenia, jakie się tylko da ślicznie wygląda przyjęcie się udało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 30.10.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ocia śliczna córcia. wnętrze nabiera kształtu. jak teraz stoicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 30.10.2007 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 dzieki editta. od wczoraj dziala hydraulik,po nim posadzki i trzeba bedzie sie w koncu na jakies plytki do lazienki zdecydowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 15.11.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Ale macie śliczna coreczke - mam nadzieje ze imprezka sie udala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 15.11.2007 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Dziekuje,udala sie, udala.Najwazniejsze ,ze dzieciaki zadowolone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 25.11.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 dlaczego tak cicho u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.12.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Witam Domek piekny. Macie juz troche za soba. My narazie kładziemy więźbę. Mam serdeczna prosbę widziałem że mieliście problemy ze wstawieniem zdjęć a więc prosze o pomoc - jak to sie robi aby było widac zdjęcia. Bo mi sie nie udaje i widac tylko odnosnik do zdjęć. Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 12.12.2007 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 ups nie dostalam powiadomien na maila. Editta cicho u nas ,bo na razie nic sie nie dzieje.od stycznia zaczynamy dalej.na razie szukam plytek do 2 lazienki (podoba mi sie bardzo wc jaszczurki) M ichał SZYMAŃSKI - zdjecia wstawiam najpierw do albumu na http://www.fotosik.pl i tam sa dostepne kody do kazdego zdjecia ktore kopiuje ("pelen rozmiar na forum") i wklejam -gotowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 13.12.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 ups nie dostalam powiadomien na maila. Editta cicho u nas ,bo na razie nic sie nie dzieje.od stycznia zaczynamy dalej.na razie szukam plytek do 2 lazienki (podoba mi sie bardzo wc jaszczurki) mnie również. myślałam aby coś podkraść do siebie, jednak za mało mam miejsca. do tego obiecałam sobie, że już nie będę zmieniać planów, bo stracę kontrolę. planowałam na dole owalne kształty wc i umywalki - niestety umywalka się nie mieści. jaszczurka ma właśnie to wc, o którym myślałam i żałuję, że nie mogę go wykorzystać pamiętaj żeby pochwalić się płytkami czekam na nowe wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 13.12.2007 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 pochwale sie pochwale,dopiero za 3 tygodnie pojade do salonu gdzie maja plytki Grespanii,mam nadzieje,ze beda mieli Zebrano co sobie na zywo zobacze,bo jestem zdecydowana prawie na 100% na ta wc tylko chce dac zamiast bialych moze lekko ecru plytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 21.12.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://img402.imageshack.us/img402/7417/kartkaaqq3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts