anjamen 19.05.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Ocia, przyszlam z rewizyta. Śliczne masz dzieciaczki i dom tez piekny. Bede sledzila postepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 08.07.2008 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 dzieki za odwiedziny- u nas powoli powoli do przodu.jakos stracilam ochote do tego calego budowania po tym jak moj kolor elewacji z wymarzonego ecru/brudnej bieli itp. po zrobieniu okazal sie jakas pochodna zoltego-wyglada jak "kogel-mogel"(nie wyglada zle ale nie taki mi sie marzyl-teraz mam nadzieje,ze szybko sie pobrudzi ale chiiichooo.... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 troszkę chyba mamy zaległości w dzienniku...co słychać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 08.07.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 troszke tak ale nadrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.07.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 no, czekamy jak tam dzieciątko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 09.07.2008 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 a dobrze,dobrze -chlop z niego jak dab a jak twoja mala dziewczynka w brzuszku???imie wybrane??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.07.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 a dobrze,dobrze -chlop z niego jak dab a jak twoja mala dziewczynka w brzuszku???imie wybrane??? powiedzmy... nie wiadomo czy dzieczynka imię co chwilę inne mamy na tapecie, więc jeszcze w sumie nic pewnego nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.07.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Witam!! Jestem tutaj pierwszy raz. Domek cudny. Proszę o więcej zdjęć No i najserdeczniejsze gratulacje z okazji narodzin MIŁOSZKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAKI ON ŚLICZNY !!!! papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 10.07.2008 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 a dobrze,dobrze -chlop z niego jak dab a jak twoja mala dziewczynka w brzuszku???imie wybrane??? powiedzmy... nie wiadomo czy dzieczynka imię co chwilę inne mamy na tapecie, więc jeszcze w sumie nic pewnego nie mamy upssss myslalam,ze czytalam gdzies,ze to juz pewne,ze DZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 10.07.2008 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Witam!! Jestem tutaj pierwszy raz. Domek cudny. Proszę o więcej zdjęć No i najserdeczniejsze gratulacje z okazji narodzin MIŁOSZKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAKI ON ŚLICZNY !!!! papatki dziekuje za gratulacje i odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.07.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 a dobrze,dobrze -chlop z niego jak dab a jak twoja mala dziewczynka w brzuszku???imie wybrane??? powiedzmy... nie wiadomo czy dzieczynka imię co chwilę inne mamy na tapecie, więc jeszcze w sumie nic pewnego nie mamy upssss myslalam,ze czytalam gdzies,ze to juz pewne,ze DZ chyba nie u mnie dowiemy się za dwa miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 10.07.2008 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 a dobrze,dobrze -chlop z niego jak dab a jak twoja mala dziewczynka w brzuszku???imie wybrane??? powiedzmy... nie wiadomo czy dzieczynka imię co chwilę inne mamy na tapecie, więc jeszcze w sumie nic pewnego nie mamy upssss myslalam,ze czytalam gdzies,ze to juz pewne,ze DZ chyba nie u mnie dowiemy się za dwa miesiące aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.07.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Haloł, a co to za szablon chodzi Ci po głowie do pokoju Miłoszka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 12.07.2008 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Haloł, a co to za szablon chodzi Ci po głowie do pokoju Miłoszka???? hmmmm szablon lisci trzciny tzn.samych koncowek tej trzciny.chce tak caly pokoj obleciec tym.od dolu do polowy i zakonczone tym wzorem (kolor ikeowska zielen mammuta ) a od polowy w gore ikeowski niebieski mammutowy ;) p.s. nie wiem czy cos zrozumiesz z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.07.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 ja załapałam ale nie wszystko.. czyli będzie zielono-niebiesko? chyba juz łapię jaki masz kolor elewacji? Ładny pastel wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 12.07.2008 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 ja załapałam ale nie wszystko.. czyli będzie zielono-niebiesko? chyba juz łapię jaki masz kolor elewacji? Ładny pastel wyszedł tak najprosciej to pokoj bedzie zielono-niebieski,zielen bedzie "nachodzic" na niebieski zakonczony taka imitacja szerokich lisci trzciny albo cos podobnego do tego. kolor elewacji hehehehe mial byc:brudna biel,ecru,zlamana biel i wszystkie pochodne od tego slowa a wyszedl taki jaki wyszedl(musze sie do niego przyzwyczaic i powiedziec pozniej,ze jest swietny; to w nawiazaniu do rozmowu z watku u anjamen) a jaki kolor to ci nie powiem bo na wzorniku numer byl ale jest to jakis tam zolty pastel dla mnie kogel-mogel hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.07.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 tak czy siak wygląda całkiem, całkiem coraz bardziej podobaja mi sie jasne elewacje, nie takie mocne i ostre. Chociaż elewacja Maylandzi jest śliczna- mocna, ale zrobiona z rozmysłem no, to dobrze myślałam z tym pokojem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 12.07.2008 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 ja lubie tylko jasne elewacje-moja jest juz dla mnie za "mocna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.07.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 a ja nadal nie rozumiem dokladnie jak bedzie wygladal pokoj synusia, ale zobacze na zdjeciach potem ja planuje elawacje jak u Kaski i Macieja- nalesnikowa to znaczy prawie biala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 12.07.2008 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 a ja nadal nie rozumiem dokladnie jak bedzie wygladal pokoj synusia, ale zobacze na zdjeciach potem ja planuje elawacje jak u Kaski i Macieja- nalesnikowa to znaczy prawie biala ja tez taka planowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts