DarioAS 12.07.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 czyli kolor inaczej wyglądał na próbniku a inaczej wyszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 13.07.2008 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 czyli kolor inaczej wyglądał na próbniku a inaczej wyszedł? wlasnie nie tylko jak wybieralam z wzornika to ta plansza w tym sklepie byla w takim ciemnym miejscu powieszona i ten kolor nie mial tam nic wspolnego z zoltym i taki wybralam,po jakims czasie bylam w innym sklepie i poszlam z ciekawosci zobaczyc czy dalej na planszy on tak wyglada (mialam zamiar reklamowac ta farbe) i ta plansza byla powieszona w takim super jasnym miejscu i ten kolor "wypisz,wymaluj" ten sam co u mnie na domku.I to sa wlasnie konsekwencje budowania na odleglosc-szybkie w pospiechu wybieranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.07.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Ociu, ale ten Twoj kolor jest ładny, ja wczesniej chcialam cos takiego, ale doszlam do wniosku ze z moim czarnym dachem i czerwona podbitka tylko zlamany bialy, a do Twojego mysle ze ten lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 13.07.2008 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Ociu, ale ten Twoj kolor jest ładny, ja wczesniej chcialam cos takiego, ale doszlam do wniosku ze z moim czarnym dachem i czerwona podbitka tylko zlamany bialy, a do Twojego mysle ze ten lepszy wiem Aniu,ze jest ladny-wszystkim sie podoba ,fajnie pasuje do koloru drzwi i okien,ludzie chodza pytaja sie co to za kolor i z jakiej firmy,maz jest zachwycony ale u mnie niesmak pozostal,poniewaz inny sobie wymarzylam i caly sek w tym-ale myslac pozytywnie i zeby nie zwariowac od tych rzeczy ktore wyszly inaczej niz w planach od dzisiaj wmawiam sobie,ze moja elewacja jest : B O S K A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.07.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 jest BOSKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 13.07.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 ocia79 bo jest boska domek prezentuje się super ale za to twój miłoszek jest przeuroczy, wielkie gratulacje. jakiego szablonu szukasz, jeżeli możesz uchylić rąbek no i co tam w środku się dzieje???? wiem, pewnie wiele obowiązków ale tyle dla nas możesz zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 14.07.2008 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Dzieki editta! W srodku: misiu konczu przykrecac plyty k-g na skosach i sufitach.Jak dobrze pojdzie,to w weekend zacznie sie akcja:lazienki (mam nadzieje,bo plytki juz od dawna czekaja).I to tyle.Strasznie powoli to wszystko sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.07.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 nie zawsze wszystko wychodzi po naszej myśli, tak to juz jest teraz to już musisz się przyzwyczaić, a za rok czy dwa i tak jeszcze kolor sie zmieni, troszke wyblaknie i będzie jaśniejszy. Dobrze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 23.07.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 ocia, a kto wam robil balustrady w tych dwóch węskich oknach na piętrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.07.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Ocia, a gdzie TY??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 23.07.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 ocia, a kto wam robil balustrady w tych dwóch węskich oknach na piętrze? a tesciu nam zrobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 23.07.2008 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Ocia, a gdzie TY??????????? a ja od paru dni w koncu moge sie cieszyc byciem na budowie,dlatego tez nie ma mnie na forum- ale wroce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.07.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 24.07.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 pytam, bo szukam kogoś kto by mi zrobił balustrady w portfenetrach i korytarzu przy pustce nad parterem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.07.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Ocia, no to fotki, fotki prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 24.07.2008 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Ocia, no to fotki, fotki prosimy fotki beda jak wroce,na razie to nic sie nie zmienilo ale maja zaczac lazienki robic wiec bedzie co wklejac (chyba hihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 24.07.2008 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 pytam, bo szukam kogoś kto by mi zrobił balustrady w portfenetrach i korytarzu przy pustce nad parterem aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 07.08.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 I jak szablonik? A swoja droga to c ot oza firma szabloneria, mozesz dac namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 07.08.2008 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Teraz jestem na urlopie i sprawe szablonu zostawilam sobie jak wroce(rodzice nie maja scanera a musze zeskanowac i wyslac im o co mi mniej wiecej chodzi.A firma ktora mi odpisala, ze wykona mi szablon na zamowienie to http://www.dekormania.pl / http://www.szablony-malarskie.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.08.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Ociu, ale Ci zazdroszcze urlopu, wypoczywaj i opalaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts