ocia79 07.08.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 odpoczywam,odpoczywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.08.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 odpoczelas juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.08.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 chyba jeszcze nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 25.08.2008 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 jeszcze nie, jeszcze tydzien i wracam do normalnosci,rzeczywistosci na budowie w sumie zalamka,wszystko sie ciagnie strasznie pooooowwwwoooliii.Jeden umowiony kafelkarz (juz od pol roku) w ogole sie nie zjawil, drugi sie zjawil, polozyl kafle na podlodze i kregoslup mu strzelil i lezy w gorsecie.A mnie wlasnie wczoraj na sloncu oswiecilo i zmienilam calkowicie koncepcje co do dolnej lazienki( tylko kafle musze takie poszukac). Pozdrawiam P.S. aha wybralam na taras kostke Libeta Via Castello (bedzie pasowac do mojej wymarzonej elewacji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.08.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 bardzo ładnie się prezentuje ta kostka, teraz coraz więcej się o niej słyszy ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 25.08.2008 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 DarioAs ja niestety u Ciebie nie na biezaca (za duzo tego), czy wiesz juz czy to bedzie Dz. czy Ch. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.08.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 nadal nie wiemy nie chce pokazać ale został jeszcze niecały miesiąc, więc już wytrzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 25.08.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 ocia79 Zewnątrz Twój domek wygląda bardzo ładnie, podobają mi się te szczytowe okienka, są takie fikuśne jak również duże tarasowe pomysły na urządzenie go w środku ......bardzo fajne, jak je zrealizujesz to będą to gustowne wnętrza czekam niecierpliwie na wykończeniówkę Córeczka - naprawdę- księżniczka Miłosz -aniołek Poszczęściło się parka GRATULUJĘ!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 26.08.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Witaj Ocia79 Bardzo ładna elewacja, bardzo podobają mi się barierki w waszych portfenetrach-czy możesz wkleić je z bliska. Szykuje się kolejny domek na którym będzie można powiesić oko Jeszcze jedno mam pytanie -czy do WC z cersanitu masz deskę wolnoopadajaca czy zwykłą? życzę sporo sukcesów Lucyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 27.08.2008 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 kropkq napisał: ocia79 Zewnątrz Twój domek wygląda bardzo ładnie, podobają mi się te szczytowe okienka, są takie fikuśne jak również duże tarasowe pomysły na urządzenie go w środku ......bardzo fajne, jak je zrealizujesz to będą to gustowne wnętrza czekam niecierpliwie na wykończeniówkę Córeczka - naprawdę- księżniczka Miłosz -aniołek Poszczęściło się parka GRATULUJĘ!!!!! Pozdrawiam kropkq dziekuje za odwiedziny i mile slowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 27.08.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Lucyna1 napisał: Witaj Ocia79 Bardzo ładna elewacja, bardzo podobają mi się barierki w waszych portfenetrach-czy możesz wkleić je z bliska. Szykuje się kolejny domek na którym będzie można powiesić oko Jeszcze jedno mam pytanie -czy do WC z cersanitu masz deskę wolnoopadajaca czy zwykłą? życzę sporo sukcesów Lucyna Dzisiaj postaram sie zrobic zdjecie z bliska ( jesli nie zapomne), a deske mamy zwykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 27.08.2008 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 DarioAS napisał: nadal nie wiemy nie chce pokazać ale został jeszcze niecały miesiąc, więc już wytrzymamy jeszcze tylko miesiac ale ten czas szybko leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 29.08.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 ocia79 jak tam sprawy budowlane, urządzona już jesteś czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.08.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 no wlasnie Ocia jak tam u Ciebie w srodku domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 31.08.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 u mnie caly czas cos sie dzieje,ale nic nie widac.w lazience tylko wykafelkowana podloga i nic wiecej z rzeczy ktore mozna by pokazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.09.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Bardzo ladna lazienka sie zapowiada... Przyszlam sie przywitac, bo chyba jeszcze nie mialysmy przyjemnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 06.09.2008 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Witaj malgos2 ! Mam nadzieje, ze wyjdzie fajnie z ta lazienka.Najbardzie podoba mi sie, ze do grafitu pasuje wiecej dodatkow w roznych kolorach (np.fiolet,zielen) niz do brazow.Bezowo-brazowa bedzie gorna lazienka dolna miala byc podobna ale ostatnio zmienilam koncepcje-kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.09.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 A ja zainspirowalam sie stolikiem z umywalka na nim. Moze przeniose ten pomysl do jednej ze swoich lazieniek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 06.09.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Lucyna1 napisał: Witaj Ocia79 Bardzo ładna elewacja, bardzo podobają mi się barierki w waszych portfenetrach-czy możesz wkleić je z bliska. Szykuje się kolejny domek na którym będzie można powiesić oko Jeszcze jedno mam pytanie -czy do WC z cersanitu masz deskę wolnoopadajaca czy zwykłą? życzę sporo sukcesów Lucyna rury z bliska(jeszcze nie wyczyszczone i oklejone tasma) http://images45.fotosik.pl/8/fc82077fce26d7ae.jpg http://images33.fotosik.pl/362/b4948657c82c4c21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.09.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 się robi domowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts