Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Oci

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 207
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jeszcze nie, jeszcze tydzien i wracam do normalnosci,rzeczywistosci 8) 8) 8)

na budowie w sumie zalamka,wszystko sie ciagnie strasznie pooooowwwwoooliii.Jeden umowiony kafelkarz (juz od pol roku) w ogole sie nie zjawil, drugi sie zjawil, polozyl kafle na podlodze i kregoslup mu strzelil i lezy w gorsecie.A mnie wlasnie wczoraj na sloncu oswiecilo i zmienilam calkowicie koncepcje co do dolnej lazienki( tylko kafle musze takie poszukac).

Pozdrawiam

P.S. aha wybralam na taras kostke Libeta Via Castello (bedzie pasowac do mojej wymarzonej elewacji :wink: :wink: :cry: )

ocia79

Zewnątrz Twój domek wygląda bardzo ładnie, podobają mi się te szczytowe okienka, są takie fikuśne :lol: jak również duże tarasowe :lol: pomysły na urządzenie go w środku ......bardzo fajne, jak je zrealizujesz to będą to gustowne wnętrza :lol: czekam niecierpliwie na wykończeniówkę :)

Córeczka - naprawdę- księżniczka :lol: Miłosz -aniołek :lol:

Poszczęściło się :lol: parka :lol: GRATULUJĘ!!!!!

Pozdrawiam :lol: :lol: :lol:

Witaj Ocia79

Bardzo ładna elewacja, bardzo podobają mi się barierki w waszych portfenetrach-czy możesz wkleić je z bliska. Szykuje się kolejny domek na którym będzie można powiesić oko :D

Jeszcze jedno mam pytanie -czy do WC z cersanitu masz deskę wolnoopadajaca czy zwykłą?

życzę sporo sukcesów

Lucyna

kropkq napisał:
ocia79

Zewnątrz Twój domek wygląda bardzo ładnie, podobają mi się te szczytowe okienka, są takie fikuśne :lol: jak również duże tarasowe :lol: pomysły na urządzenie go w środku ......bardzo fajne, jak je zrealizujesz to będą to gustowne wnętrza :lol: czekam niecierpliwie na wykończeniówkę :)

Córeczka - naprawdę- księżniczka :lol: Miłosz -aniołek :lol:

Poszczęściło się :lol: parka :lol: GRATULUJĘ!!!!!

Pozdrawiam :lol: :lol: :lol:

kropkq dziekuje za odwiedziny i mile slowa.

Lucyna1 napisał:
Witaj Ocia79

Bardzo ładna elewacja, bardzo podobają mi się barierki w waszych portfenetrach-czy możesz wkleić je z bliska. Szykuje się kolejny domek na którym będzie można powiesić oko :D

Jeszcze jedno mam pytanie -czy do WC z cersanitu masz deskę wolnoopadajaca czy zwykłą?

życzę sporo sukcesów

Lucyna

Dzisiaj postaram sie zrobic zdjecie z bliska ( jesli nie zapomne), a deske mamy zwykla.

Lucyna1 napisał:
Witaj Ocia79

życzę sporo sukcesów

Lucyna

rury z bliska(jeszcze nie wyczyszczone i oklejone tasma)

http://images45.fotosik.pl/8/fc82077fce26d7ae.jpg

http://images33.fotosik.pl/362/b4948657c82c4c21.jpg