BASZA5 28.05.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Witam wszystkich ciepło i serdecznie. Podziwiam odwagę i zaradność i miejetności wielu z Was, bo budowa to wielkie wyzwanie. Poogladałam już sporo zdjęć z tego forum i jestem pod wrażeniem. Sami zdecydowaliśmy się na kupno starego domu, zwykłej kostki, ale na tym etapie życia w pełni zaspokoiło to nasze tęsknoty za swoim miejscem na ziemi. Wiele jeszcze remontów i przeróbek przed nami, często więc będę tu zaglądać. Pozdrawiam szczególnie grupę podlaską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 30.05.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Witaj! Sądzę, że Forum Muratora to fajna sprawa....mam nadzieję, że i Ty szybko się o tym przekonasz ...czego serdecznie życzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.05.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.05.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.05.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Witaj w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 30.06.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Witaj,Mam sentyment do Podlasia, przed laty spędzałem tu wiele razy wakacje pod Białymstokiem w Supraślu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts