milagros111 28.05.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Jak jest w BGZ z kredytem? Juz nie wiem gdzie najlepiwj brac kredyt gdzie najszybciej da sie go zalatwic, prosze o jakies rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SONYA 28.05.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Z decyzją i podpisaniem umowy w miarę szybko - ok. 2tygodni od złożeniakompletu dokumentów. Jak będzie z wypłatą transz - zobaczymy. Obiecują że trwa to krótko ale na razie nie chcę zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin252 28.05.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 ja też biorę z BGŻ po 2 miesięcznej walce z millenium, załatwiam przez gościa z OpenFinance w czwartek złożył dok 24 maja a dziś wiem już po telefonie że umowę będę podpisywał w ten czwartek 31 maja, trochę popędził ich ten z OF bo żona rodzi i daj Boże aby do podpisania umowy wytrzymała jeszcze bo na czworo to mi już zdolnośc nie wyjdzie, śmieszne ale prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anat 29.05.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 i ja biorę kredyt w BGŻ, na razie spoko i mam nadzieję, że nie będzie żadnych problemów, jeśli nas prześwietlą i dadzą kredyt to pieniążki dostaniemy dopiero po 8 czerwca, bo nasze pozwolenie się uprawomacnia, ale umowę podpiszemy wcześniej, pożyjemy .... zobaczymy.... czekam na opinie, pozytywne mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SONYA 29.05.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Jak na razie nie zapeszyłam (tfu tfu ). Dzień po podpisaniu umowy, w dniu złożenia dokumentów dotyczacych hipoteki w sądzie i skarbówce pierwsza transza jest na koncie Jak będzie dalej zobaczymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts