niutek 28.05.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Witam, Mam pytanie, czy ktoś z tego forum zbudował bądź buduje ten domek? Jestem na etapie budowy i chętnie podziele się fotkami i informacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niutek 29.05.2007 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Co sądzicie o moim projekcie? http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-132,143,61,opis.html Mam odbicie lustrzane, planuje zmienić taras. Poszerzyć salon a za domem na całej szerokości dać taras. Czy macie jakieś uwagi na temat tego projektu, może macie podobne domy. Chętnie wysłucham rad i porad. [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niutek 01.06.2007 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Projekt już mamy. Naprawde nikt nie buduje tego domku lub podobnego i z innej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts