caliber1984 28.05.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Witam. Prosze o pomoc w sprawie wilogoci oraz grzyba w scianach. Jestem w posiadaniu domu z ktorego korzystam w weekendy oraz wakacje letnie. Dom jest ogrzewany tylko podaczas pobytu w nim i w dodatku tylko jedna jego część. Dom posiada bardzo grube kamienne mury, i własnie na nich(najbardziej w częsci nie ogrzewanej) pojawia sie wilgoć, schodzi farba lub wystepuje meszek.Ta druga część do powsatała z obory dla zwierząt. Ściany z zewnątrz pokryte są styropianem, fundament nie są zbezpieczone w zaden sposób.Troszke czytałem na ten temat, jest wiele róznych zbiegów i nie wiem, który jest godny uwagi, w miare tani i moge zastosowac u siebie. Doradzcie mi co mam zrobic, od czego zacząć i w jakim kierunku podazyc.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Wpisz swoje pytanie Tutaj. Tam Ci pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts