rodaro 28.05.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Poszukuje materiałów na temat fundamentów wykonanych z cegieł, a także waszych opinii na ich temat. Szukałem w wielu książkach ale temat ten jest poruszany dość powierzchownie. Za ewntualne odpowiedzi wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 29.05.2007 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Ale tutaj jest dział ogłoszeń.Chodzi Ci o betonowe bloczki fundamentowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodaro 29.05.2007 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Nie, chodzi mi o opis fundamentów wykonanych z cegieł.Wiem ze od dawna sie ich nie stosuje i brakuje na ich temat informacji a ja bardzo ich potrzebuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 30.05.2007 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Chyba tylko jakiegoś murarza starej daty łapać.Ale tak dokładniej to jakich materiałów poszukujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts