Piotr i Ania 30.03.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 SaaNie mamy w domu jeszcze internetu. jak masz prywatna skrzynke bedzie mi łatwiej. PzdrA&P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 03.04.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 adres wysłałam na Waszą prywatną skrzynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek35 09.04.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam wszystkich, trochę potrenowałem ze wstawianiem zdjęć. To moje dzieło jakiś czas temu. Dzisiaj mam już okna i zacząłem kręcić profile ścianki na poddaszu. Podrzucilibyście kilka zdjęć z poddasza. Bardzo jestem ciekaw efektów. Pozdrawiam[http://img14.imageshack.us/my.php?image=dsc04467j.jpg][/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 09.04.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Nic nie widać.Nie pamiętam, co trzeba zrobić - albo usunąć z końca albo dodać na początku. Obstawiam to pierwsze - spróbuj, może teraz się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek35 09.04.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 [http://img14.imageshack.us/my.php?image=dsc04467j.jpg] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 24.04.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Witam wszytkich,bardzo goraco!!!Nadszedl czas naszego M16,fundamenty wylane!!!To nic w porownaniu do Waszych domkow,ale zawsze to juz cos.Jestem ciekawa jak sie urzadziliscie no i jak wogole sie Wam mieszka.Napiszcie prosze czy w koncowym efekcie jest cos co byscie zmienili.Wyslijcie prosze pare fotek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr i Ania 11.05.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Hello!!! Od listopada mieszkamy w domku i nawet zima nie była taka straszna. Znajomi mówili mi, "poczekaj spadnie śnieg i odechce Ci sie domu. To odśnieżanie, wczesne wstawanie- jeszcze zatęsknisz do bloków" A Nam właśnie to sie podobało. Tak czystego śniegu i długiej zimy to w mieście nie było. Teraz mamy piekna wiosnę, szkoda tylko ,że tak mało deszczu gdyż posialiśmy trawę i czekamy.... a z drugiej strony w weekendy jemy śniadanie na tarasie- to jest fantastyczne uczucie. Wszystkim budujacym życzę siły i wytrwałości w dążeniu do zakończenia budowy. Powiem Wam, iż warto znosić te trudy dla tej chwili na tarasie, gdy pije kawę i nie moge uwierzyć , że Nam się udało. PozdrawiamyA&P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 07.06.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 http://www.fmix.pl/album/31361/iwona1/1[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 07.06.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 http://www.fmix.pl/album/31361/iwona1/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 07.06.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Pierwsze zdjecia: fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 19.07.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Piotr i Ania,Saa jak Wasze M16a?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 22.07.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ostatnio, naszym największym osiągnięciem jest ułożenie podłogi w salonie i kuchni (z desek, na legarach). Poza tym, powoli wykańczamy resztę domu. Ponieważ robimy to sami, to trochę to trwa. Ale ułożyliśmy już płytki w kotłowni oraz, częściowo, w garażu. Zostało nam: ocieplenie poddasza, zrobienie tarasu, położenie koloru na elewacji (to już ekipa), cała łazienka, schody i montaż mebli w kuchni. Pewnie znajdzie się jeszcze kilka rzeczy, o których zapomniałam.Iwona, nie mogę zobaczyć Twoich zdjęć, nie mam dostępu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 22.07.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Zdązylam zauwazyc,ze zdjecia sie nie wyswietlaja,nie mam pojecia dlaczego..Jak bede miala troche wiecej czasu to jeszcze nad tym potrenuje.Nasz domek ma byc zamkniety pod koniec sierpnia wtedy postaram sie wrzucic kilka fotek.SAA,jak planujesz umeblowac kuchnie,myslisz moze o wyspie??Bardzo podoba mi sie kuchnia Ani i Piotra,chodz chcialabym zobaczyc ja z przadu.My rowniez zaplanowalismy cos tego typu dlatego od razu poszerzylismy kuchnie o 1,5 m.Wyslij jakies fotki chetnie Was podgladniemy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 22.07.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ja też już zapomniałam jak się wkleja zdjęcia. Muszę sobie przypomnieć i kilka wkleić.Co do kuchni, to raczej w kształcie L. Wyspa jest fajna ale jakoś zabrakło mi na nią miejsca lub wyobraźni. Wydawało mi się, że będzie za ciasno. Chętnie zobaczyłabym kuchnię Ani i Piotra. A Wy, poszerzyliście kuchnię kosztem spiżarni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia2704 23.07.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 witam wszystkich! ja tez zabieram sie za budowe domu M16a z małmy zmianami. czekam na decyzje ze starostwa i mam nadzieje ze za miesiac rusza pierwsze prace. licze ze znajde wsrod was kogos kto podzieli sie doswiadczenie i uwagami. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia2704 23.07.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 moze jest ktos kto rozpoczal budowe niedawno i moze mi podac przyblizony koszt fundamentow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 24.07.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Witam,my robiliśmy fundamenty na jesieni 2007, więc raczej nie ma co porównywać naszych kosztów ale za meteriały i robociznę zapłaciliśmy 20 tys. (zdjęcie humusu, wykopy, wykonanie fundamentów, izolacje poziome i pionowe).Gdzie budujecie i jakie zmiany planujecie w stosunku do projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia2704 24.07.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 hej! rozpocząć mam zamiar za miesiac. budujemy w wielkopolsce okolice Leszna. zmiany w sumie male. powiekszylismy dolna lazienke, wstawilismy okno na klatce schodwej, schody lekkie zamiast murowanych, drzwi do kotlowni przeniesliśmy na tyl budynku. tak nam wygodniej. i wyzsza scianka kolankowa na górze przez co troche powierzchni nam przybylo. ze spiżarni przy kuchni nie rezygnuje. to duza wygoda. marzyla mi sie wyspa w kuchni ale mysle ze taka jak jest w projekcie tez mozna fajnie urządzic. ale dluga droga przed nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 27.07.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 SAA,poszerzylismy caly budynek z jednej i drugiej strony o ok 1,25,mieszkajac w M16 co myslisz o tej zmianie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 27.07.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Agusia,my kopalismy fundamenty ok 2 miesiace.Wyszly nas podobnie jak saa ok 20 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts