kwwoj 28.05.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Kiedyś Murator załączył do gazety program taras 3d. Gdzieś zapodziała mi się płytka, a pamiętam, że program był dość ciekawy - można było wymyśleć ciekawe rozwiązania. Jeżeli ktoś ma jeszcze tą płytkę bardzo bym prosił o podesłanie - nie mam pojęcia jaki to plik ale łącza mam dość sprawne.Pozdrawiam forumowiczów i proszę o kontak: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 29.05.2007 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Używałem , postaram się poszukać, pod ręką nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwwoj 29.05.2007 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Oj byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Liczę, że płytka się odnajdzie...Pozdrowienia. Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts