Gość tomekt 01.07.2003 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Zakończyłem budowę częsci mieszkalnej budynku, mam jeszcze do wykończenia gabinet lekarski . Uzyskałem pozwolenie na użytkowanie budynku i zameldowałem się w nim. Mam geodezyjną inwentaryzację powykonawczą części mieszkalnej. Co z wpisem budynku do księgi wieczystej? Comuszę zrobić by w mojej KW zaczął istnieć mój budynek i ile to może kosztować? Dzieki za wszelkie porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tomekt 02.07.2003 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 03.07.2003 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 A nie mozesz zadzwonić do wydziału KW i po prostu zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts