architekcinet 28.05.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Poszukuję jak w temacie: montaż koło Tarnowa około 15 mb. chodzi mi o prosty nowoczesny wzór. Proszę o oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 28.05.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 idź z tym do działu ogłoszń ale i tam nie znajdzaiesz , forum nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
architekcinet 28.05.2007 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Dlaczego nie to forum ? Może jest ktoś kto korzystał z usługi.A może jest ktoś na forum kto robi coś takiego i nawet 150 km nie jest dla nigo przeszkodą. nie każda firma ma stronę www. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz karwat 28.05.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Witaj. Ja znam dobrego kowala artyste ktory wlasnie zaczyna dzialac w aluminium i stali nierdzewniej. Wlasnie chce robic z tych metali jakies mebelki,balustrady,bramki i jeszcze pewnie cos tam. Jesli dalej szukasz kogos takiego to odezwij sie do mnie ja dam ci namiary. Tyle ze facet jest z malopolski.Ale chyba odleglosc nie ma dla niego znaczenia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz karwat 29.05.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Witam. Zgubilem Pana nr telefonu i nie moglem dac znac. Moj znajomy kowal niestety nie pracuje w aluminium poniewaz jak na ta chwile nie ma pelnego sprzetu potrzebnego do tego rodzaju materialu. Inne metale owszem ale aluminium nieda rady a napewno nie teraz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 31.05.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Ja niestety bede robic 40mb balustrad tez nowoczesnych, koszt 38.000, stal nierdzewna, firma Grot. http://www.grot.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts