duduś 28.05.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Mam prośbę - mam bojowe zadanie do pracy - potrzebuję zdjęcia karaluchów w różnych stadiach , jakoś nie umiem utrafić w internecie. Czy jesteście w stanie tu takowe zamieścić ?Nie ukrywam że jest to zadanie na "już" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 28.05.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Google, hasło karaluchy, zakładka grafika -> 2 320 znalezionych obrazków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 28.05.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Właśnie też spędziłem w goglach kilka minut - jest tego od groma, że też Ci się duduś nie chce dupska ruszyć Albo sobie jaja robisz... a Forumowiczem nie jesteś początkującym ... http://www.funnypart.com/pictures/FunnyPart-com-cockroaches_get_cancer.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 31.05.2007 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 ha ha żle się wyraziłam ale już znalazłam dzięki za wyrozumiałiość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts