Gość bozena max 01.07.2003 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 poszukuje projektu domu parterowego z plaskim dachem. interesuje mnie nowoczesna, skromna bryla, wez "fajerwerkow i wodotryskow". powierzchnia domu okolo 120 m2.czy wiecie gdzie moge szukac podobnego projektu?dziekuje za pomocbozena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 01.07.2003 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Płaski dach to nie takie proste - w wykonaniu, żeby nie ciekło. Jeśli nie zależy Ci na tarasie bądź ogródku na dachu, to lepiej zdecydować się np. na pulpitowy (spadek w jedną stronę). Wygląda bardzo podobnie, nie zabiera miejsca na poddasze, na górze jest pełna wysokość pomieszczeń. My mamy projekt z dachem o małym spadku, dwuspadowym obudowanym attyką - z zewnątrz wygląda tak, jakby był płaski, uniknęliśmy stropodachu odwróconego. Tyle, że trochę trzeba było pogłówkować jak z odprowadzaniem wody. Co do projektu, to trochę takich domów pojawia się wśród gotowych, nasz był tzw. indywidualny. Gdzieś ostatnio słyszałam, że w domach Muratora pojawił się w zeszłym roku bardzo fajny projekt domu z dachem pulpitowym - niestety nie znam żadnych szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SwFranciszek 01.07.2003 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 W ostatnim 7 lub 6 nr "Ladny dom" jest projekt parterowego domu z plaskim dachem.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Feft 01.07.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Ja buduję taki: http://www.piotrpikula.republika.pl (trzeba klinkąć na przycisk "budowa" a potem na "fotografie". Zrobił do kolega architekt: http://www.rsplus.com.pl. Zobacz jego projekty, może się zdecydujesz na projekt indywidualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość bozena max 01.07.2003 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 kasiek, czy macie moze jakies fotki lub chociaz szkic. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 01.07.2003 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Wydaje mi się, że archeton miał coś takiego, ale nie jestem pewien, a poszukać mi się dokłądnie nie chce ale zobacz tamhttp://www.archeton.com.pl/ Dokładnie sprawdzę jak wrócę do domu w drukowanym katalogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 01.07.2003 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Bożena, zrozumiałam, że chciałabyś obejrzeć nasz dom. Jeśli tak, to mogę Ci coś wysłać mailem, fotek chyba jeszcze nie wywołaliśmy - jak to zrobimy będę mogła zeskanować. Mamy projekty elewacji na plikach, dom w naturze wygląda bardzo podobnie. Jeśli chcesz, to odezwij się na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SwFranciszek 02.07.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Nieglupi projekt.FeftNapisz jesli mozesz cos o kosztach: ile projektile stan surowyile zamknietyPo zdjeciech widac ze twoj dach nie jest stropodachem. Czym bedziesz kryl? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts