joliska 19.01.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 OOO, to może uda nam się wynegocjować jeszcze jakiś rabat bo u nas dużo więcej by tego wyszło, bo w samej sypialni dwie jakoś tak ponad 3 metrowe... A robią takie z otwieranymi drzwiczkami czy tylko przesuwane? Cena bardzo przyzwoita moim zdaniem. Dziękuję slicznie joliska! Robią z otwieranymi, mam lustrzaną w przedpokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 19.01.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 http://images41.fotosik.pl/245/4ce241d9174a88bdmed.jpg jeszcze jedno, ale kolory nawet bardziej przekłamane, zagłówk jest chabrowy. jaksie...pieknie ale rzeczywiscie przeklamane bo ja na moim kompie szarego w ogole nie widze sciany bardziej wpadaja w ciepla biel. a jakiej farby uzywalas? i gdzie kupowalas tapete ? super sypialnia oooi kinkieciki fajne przyuwzylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 19.01.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Super, że robią także z otwieranymi, bo nasze takie muszą byc ze względu na skosy. A jak wygląda ta tapeta? Ona jest za szybą czy czymś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.01.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Lyreco, tapeta (Rasch) jest na wierzchu Pod szybę mogą Ci wstawić np. tkaninę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 19.01.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 A to daję im taką jaką chcę i oni naklejają tak? I żadnych bud nie ma ani nie odkleja się? Ale mi się to podoba;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.01.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Tak, przynosisz im rolkę tapety i oni działają Powierzchnia jest gładziuteńka, nic się nie odkleja - jak na ścianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 19.01.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 jaksie...pieknie ale rzeczywiscie przeklamane bo ja na moim kompie szarego w ogole nie widze sciany bardziej wpadaja w ciepla biel. a jakiej farby uzywalas? i gdzie kupowalas tapete ? super sypialnia oooi kinkieciki fajne przyuwzylam Dziękuję. Farba to PARA ale nie pamiętam numeru. to zdecydowanie zimny szary. Tło tapety (FLAMANTE) jest srebrzyste. Szukam teraz fajnych lampek na stolik nocny I narzuty. Wszyskie takie wzorzyste, w dziwnych kolorach. Jasnej szarej nie potarfię znaleźć Na dodtaek musi być DUUUŻA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 20.01.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Jaksie możesz mieć z tym spory problem, ale np jeśli masz jakąś krawcową zaprzyjaźnioną to kup materiał i niech Ci uszyje, będziesz miałą idelanie taką, jak Ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 20.01.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Tak chyba zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 20.01.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 jeśli chodzi o narzuty to akurat zawsze ładne są te, które nie pasują no żebym nie mogła dostać nigdzie wystrzałowej białej, ewentualnie turkusowej jaksie, jak coś znajdę srebrzystego to podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 20.01.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Będę bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 20.01.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Tutaj są w różnych kolorach, szare, białe i są extra ale i trochę drogie... http://www.calvado.pl/narzuty-cat-200.aspx są też super turkusy w dobrej cenie, tzn. posciele, ja bym takiej pieknej niczym nie przykrywala ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 20.01.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 znam ich ofertę. Od biedy może coś bym znalazał, ale wydaje mi się, że przy mojej wzorzystej tapecie i zagłówku powinno być to cos jednolitego, bez wzorów. No a ceny fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 20.01.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 jaksie, agip - fajne sypialnie! Sypialnia maciejki ma potencjal Moze ktos jeszcze wklei swoja sypialnie? Dosc mam fotek katalogowych, gdzie sypialnie maja chyba po 35 metrow... Moze mi doradzicie - jaki kolor lozka do takiej sypialni? http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/kWyYo21L9yqVPAa4oX.jpg Lozko ma stac na lewej stronie wezglowiem do sciany, po obu jego stronach szafeczki. Szafka pod oknem balkonowym jest lazienkowa, juz jej tam nie ma Sciany maja zimny blado- szarozielony odcien. Nie wiem na jaki kolor sie zdecydowac - czy czarne lozko bedzie za ciemne? Drzwi i listwy sa biale. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 20.01.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 taaaa ,moze i ma ,ale jej wlascicielka za ch...nie umie sie na nic zdecydowac :/ wiec chyba pomaluje magnolia ,pomieszkam ,pospie,porelaksuje sie i nie tylko i zobacze jakiego koloru mi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 20.01.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 jaksie, agip - fajne sypialnie! Sypialnia maciejki ma potencjal Moze ktos jeszcze wklei swoja sypialnie? Dosc mam fotek katalogowych, gdzie sypialnie maja chyba po 35 metrow... Moze mi doradzicie - jaki kolor lozka do takiej sypialni? http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/kWyYo21L9yqVPAa4oX.jpg Lozko ma stac na lewej stronie wezglowiem do sciany, po obu jego stronach szafeczki. Szafka pod oknem balkonowym jest lazienkowa, juz jej tam nie ma Sciany maja zimny blado- szarozielony odcien. Nie wiem na jaki kolor sie zdecydowac - czy czarne lozko bedzie za ciemne? Drzwi i listwy sa biale. Dzieki Popieram wybor czarnego lozka, ale moja opinia moze byc subiektywna, bo kocham czarny kolor:) Moze jakie jest to czarne lozko? I co do niego jeszcze dodadsz? Jakies szaro-czarne dywaniki? I co jeszcze przewidujesz w tym pomieszczeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 20.01.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 popcarol wszystko zalezy jaki klimat chcesz osiągnąć w sypizlni. Czarne metalowe byłoby fajne, ale białe też, wtedy zrobiłoby się bardziej sielsko-anielsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 20.01.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Popcarol nie wiem czy to moje odczucie, ale wydaje mi się, że sypialnia jest dość wąska. Ile cm zostanie jak ustawisz łóżko? Ja bym nie wchodziła w czerń do tak małego pomieszczenia, biały, jasny, będzie weselej, bardziej pozytywnie. Ja myślę o zestawieniu jasnych mebli, białych, z czernią i turkusem. Tyle, że moja sypialnia ma wymiary 8x4,5... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 20.01.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 .LYRECO7..i co jednak turkusik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 20.01.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Popieram wybor czarnego lozka, ale moja opinia moze byc subiektywna, bo kocham czarny kolor:) Moze jakie jest to czarne lozko? I co do niego jeszcze dodadsz? Jakies szaro-czarne dywaniki? I co jeszcze przewidujesz w tym pomieszczeniu? Lozko albo czarne albo biale chodzilo mi po glowie Dosc duze, 160 cm szerokosci. Niewiele miejsca zostaje do przejscia do okna Chyba raczej czarne, bo mam 2 komodki ktore moglabym tam postawic. I wojownika armii chinskiej, wiec tak troche orientalnie by sie zrobilo Dywanikow raczej nie bedzie, bo jest ogryewanie podlogowe. I w sumie juz jest pomysl na sypialnie... Mebelki brazowo - czarne: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/gZu4vzzbLyZLo9bQKX.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/WtBCm9VeoKGChrBa0B.jpg http://c.meble.pl/gfx/meble/pl/mebleaktualnosci/1193/1/1193_pl_figurki_armia_terakota.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts