witolldo 29.05.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Mam wielki problem z wyborem okien do naszego mieszkania. Mam do wyboru okna jakieś austriackie nie pamiętam teraz nazwy ale coś z (szoko albo czoko) może wy wiecie jaka to firma ?? i okna DAKO. Które wybrać ?? Austriackie są dużo droższe ale nie wiem czy cena przekłada się na jakoś w tym wypadku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 28.06.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Chodzi Ci zapewne o okna schuco. Ponoć są bardzo dobre. Wejdź na wątek o oknach.Jest tam sporo na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Big_Mac 30.06.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Ja wstawilem przed 2-ma miesiacami okna Avans z f-my Oknoplast Krakow i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadowolony 23.01.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 jesli chodzi o okna schuco tak to sie chyba pisze, to zamontowalem sobie je jakies 1,5 roku temu (profil 5 komorowy okragly) i jestem bardzo zadowolony dzialaja bez zarzutow i trzymaja dobrze cieplo,a wykonala i montowala mi je firma Bessy Plolska z pod warszawskich Babic.Jesli ktos sie wacha z wyborem to napewno warto wybrac ten profil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogacek 23.01.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 ja mam schuko. po roku brak zastrzeżen, szybę mam k-1,0 nie polecam okien aluplast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78adi 30.01.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Ja miałem montowane we wrześniu 07 produkt Thyssena. Jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yasiu1 30.09.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 szczerz odradzam wszystki firme Dakookna niby jak okna, duzego poronania nie mam ale servis gwarancyjny to jakas masakra.Uszkodzili mi jedne skrzydlo balkonowe oraz podczas montowania ramy okiennej ta rama pękła. Zglosilem tę usterkę do nich rok temu, do dzis nie udalo im sie przyjechac z wymiana okien. Kiedys raz byl "serwisant" i peknieta rame chcial "skleic" preparatem do usuwania rys. PORAZKA na calej linii.Kiepski kontakt. Zawsze jakis problem maja, a to im sie samochod serwisowy popsuje a to costam. Trzymac sie od nich z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts