wojtek l 29.05.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 witam wszystkich .moje pytanie dotyczy terakoty czy cena 60zł za metr ładnej terakoty hiszpańskiej to dużo ?. mam zamiar położyć ją w kuchni? (ścieralność 4) czy ktoś doswiadczony mógłby mi doradzić,czy to dobry pomysł kompletnie sie na tym nie znam czy terakota hiszpańska to dobry wybór jezeli nie to co? z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 21.07.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Witaj, ja zakupiłam hiszpańską terakotę, wymiary 45x45, ale jestem przed położeniem, więc nie powiem Ci jak sie sprawdzają w praktyce.W Lublinie cena podobna, ok. 57 zł/m2, chociaż przy większym zamówieniu można wytargować upust.W Komforcie mają wyprzedaż (dużo taniej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edziab 21.07.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 mam zupiony gres firmy azteca do kuchni - znajomi maja taki sam od kilku lat i sa zachyceni... cena ok. 57zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.misia 22.07.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 też mam zakupiony gres azteka-jest śliczny,cena 60 zł za metr niestety leży jeszcze i czeka na swój dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.misia 22.07.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 też mam zakupiony gres azteca-jest śliczny,cena 60 zł za metr niestety leży jeszcze i czeka na swój dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolqa 25.10.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Mam też płatki hiszpańskie 45x45, ale to nie Azteca. Czy Twoje już leżą na podlodze? Masz może fotki, zeby pokazać Swoją podłogę? Chociaż nie mam ich jeszcze na podłodze, to żałuję już że nie kupiłam gresu polerowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA76 05.11.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 azteca ceramica s.a. - to jedna z lepszych hiszpańskich fabrykcena za terakote w wymiarze 41x41 -od 53 do 63 zł/m2ja mam u siebie płytki azteca - teseo beige 31,6x31,6 - przedpokój i kuchnia od 6 lat, miały 2 klasę ścieralności - małą, ale do dzisiaj nie ma na nich śladu wytarcia.Polecam ta fabrykę z czystym sumieniem. Sprzedaje ich płytki ponad 10 lat i proszę uwierzyc , że nawet po 8 latach przychodzą klienci i chca dokupic plytki - bo cos tam przerabiaja w mieszkaniu. A po tylu latach uzytkowania to powinny byc juz dawno powycierane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula8122 27.01.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Właśnie zakupiłam śliczną terakotę hiszpańską wymiary 60x60 cena 55zł za metr. Beżowa z polyskiem. Ciekawe tylko jak będzie z jej użytkowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 27.01.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Mam w wiatrołapie Azteca latino ocre i latino teja. Rewelka. Brud się nie przylepia, wyschnięte błoto zmiatam zwykłą miotłą i nie ma śladu, właściwie mogłabym nie myć podłogi. Serio ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts