bogo 01.03.2002 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 Rozmawiając o cenach pamiętajcie że najchętniej podaje się ceny za zwylą dachówkę a np. krawędziowa jest 10 razy droższa. Ja za pozostałe dachówki dałem prawie 2 tyle ci za podstawową Euronit !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiki 02.03.2002 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2002 Ja wybrałem UNIBET.Na razie trudno mówić o trwałości (dach leży krótko-2 miesiące ),ale wizualnie prezentuje się super( zielona esówka ).Cenowo -koszt standartowej dachówki ceramicznej, ( taniej za materiał , drożej za kolor ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.03.2002 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2002 Powiem tak: Euronit, Brass, Unibet itd reszta.Ksztaltki wykonczeniowe sa bardzo drogie.Euronit od Brassa ma lepiej wykonczona powierzchnie zewnetrzna. Co do wlasciwosci fizycznych trudno powiedziec. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2002 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 Mój Prodach porysował się w czasie transportu. Poza tym O.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts