Xena z Xsary 24.07.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 widziałam te zdjęcia ze zbliżenia (notabene musiałam się tłumaczyc czemu ktos do mnie wysyła mejle z tytułem ZBLIŻENIE hyhyhyh) faktycznie jak sie wie czego szukać to widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 25.07.2007 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Wyniki uzgodnień: Sprzedawca - 30% rabat na farbę, My - płacimy za farbę 70%, Wykonawca - maluje bez dodatkowych kosztów. Malowanie po uporządkowaniu ( z grubsza)podwórka. Grunt to koalicja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 25.07.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Oby dobrze pomalował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 25.07.2007 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Nie straszcie. Tym razem będzie próba, próba,próba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 25.07.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Pilnuj, pilnuj, pilnuj i nie odpuszczaj, nie odpuszczaj, nie odpuszczaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macio 25.07.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Skoro mowa o tynkach to mam takie małe pytanko w podobnym temacie - wykonawca zwozi mi materiały do ocieplenia i przywiózł grunt na którym jest napisane - grunt krzemianowy pod wyprawy tynku cienkowarstwowego mineralnego. Pytanie brzmi - czy to znaczy, że mogę dać tylko tynk mineralny?wykonawca twierdzi, że nie musi być mineralny, a ja chciałem dać silikatowy lub silikonowy... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 26.07.2007 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 No właśnie, podobnie u nas było. Zaprawę wziął WEBERA, bo taką handluje jego hurtownik, potem trzeba było trzymać się tej marki. Ja się na tym nie znam nie doradzę, jeżeli nikt się nie odezwie, radzę odszukaj w necie telefon doradcy tej firmy i dopytaj. Chociaż odpowiedź może być tendencyjna, ale dzwoń, zawsze to jakaś wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts