Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bambus z Paradyża

bosston

Recommended Posts

• Odpowiedzi 123
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam, mam te płytki, własnie jestem w trakcie zakładania.Za jakies dwa dni powinnam miec położoną całą łazienkę(bez fug i wykończeń).Mam beż z elementami brązu,pasek z liściem oddzielony brązowym cygarem.Zainteresowanym postaram się wysłać na maila,bo nie potrafie wkleić zdjęć na forum.Pozdrawiam Małgosia

mój mail: [email protected]

Witam, zdjęcia postaram sie wyslac na poczatku tygodnia.moze juz sie uda cos wiecej zrobic-na razie mam polozone dop. dwie sciany-do konca jeszcze daleko.Co do dekorów to nie bylo problemów-co prawda nie bylo ich na miejscu,ale w ciagu 2 tyg.mi je sprowadzili.Jesli chodzi o fugi to sama jeszcze nie wiem.Mam problem tym bardziej ze beda u mnie przewazaly jasne plytki,z ciemnych beda elementy i meble wenge..Pomysle jak bedzie polozona calosc.Zobaczymy co z tego wyjdzie.Pozdrawiam i prosze o cierpliwosc, tym bardziej ze jestem bardzo zajeta (sesja w szkole).

• 1 month później...

Witam, chyba udało mi się umieścić zdjęcia mojej łazienki w foto albumie na onecie.Postaram sie dodawać je tam na bieżąco.Wszystkich zainteresowanych odsyłam na ta stronę,gdyz zainteresowanie zdjęciamu jest takie, że nie nadążam odpisywać i ich wysyłać e-mailem.Pozdrawiam Małgosia

adres strony: http://foto.onet.pl/4ccvv,g8cgii7gg0cg,u.html

Wklejanie zdjęć:

1. umieść zdjęcie na serwerze w sieci (foto.onet.pl, fotosik itp.)

2. na gotowe zdjęcie - kliknij prawym przyciskiem, po rozwinięciu listy najedź na sam dół czyli Właściwości

3. trzeba skopiować adres z właściwości (http:...... jpg - musi być format JPG )

4. w poście, który chcemy umieścić na forum klikamy 2x na znaczek IMG u góry, lub piszemy [/b][color=darkred]tu wstawiamy bez żadnych spacji adres z właściwości zdjęcia[/color][b]

5. sprawdzamy przez podgląd :-) - żeby nie wysyłać zbędnych postów (zawsze można zmienić),

i już

:p

http://foto2.m.onet.pl/_m/5caf90e2b3976875af35419b9e6151e6,5,19,0.jpg

Dzięki uprzejmości Dabell chyba uda mi się wkleić na forum moją łazienkę.Postaram się robic to na bieżąco dla wszystkich którzy planują lub już sa w trakcie realizacji.pozdrawiam Malgosia

PS dzięki Dabell,było całkiem łatwe tylko nikt nie potrafił mi tak prosto wytłumaczyć...:-)