emems 01.07.2003 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Droga Redakcjo Powstała lista osób chętnych na Ogólnopolskie Spotkanie Forumowiczów, a niema komu go zorganizować. Więc przepraszam, że proponuję Drogą Redakcję do zorganizowania takiego ZLOTU, wszak to Redakcja posiada najlepsze warunki ku temu. Bardzo proszę o opinie na ten temat. Co Wy - Forumowicze na to ?A może ktoś z Was ma lepszy pomysł?Z szacunkiem pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 08.07.2003 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Temat zlotu Forumowiczów otworzyłam jeszcze w zimie.Jakiś miesiąc temu zaoferowałam swoją pomoc w organizacji.Redakcja jest zainteresowana tym pomysłem tylko jest mało chętnych,z tego też powodu powstała lista chętnych.Chyba jeszcze poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts