iwokur 30.05.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Cześc jestem nową forumowiczką i mam do Was pytanie.Dręczy mnie watpliwość w sprawie użytkowania gresu "chropowatego" w łazience. Mam na myśli naloty, brud mieszczacy sie pomiędzy wyżłobieniami. Dokładnie jest to gres polcoloritu- modern. Co sądziecie? Macie jakieś doświadczenia w użytkowaniu? Czy nakład pracy podaczas sprzątania jest dużo, duzo większy?Dzieki za kazda odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 08.06.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 hejja mam gres w lazience- jasny jakiejs czeskiej firmy, nie pamietam juz jakiej nie brudzi sie bardziej niz plytki- jest szkliwiony no i nei mozna sie na nim poslizgnac, a to plus:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts