kacha110 30.05.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 jak wyżejmoże ktoś wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 30.05.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Tutaj Osowa opisywała, jak można samemu wykonac rolety rzymskie. Miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 30.05.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Tutaj Osowa opisywała, jak można samemu wykonac rolety rzymskie. Miłej zabawy Nie moglam sobie przypomnieć , kto to omawial. Bylaś szybsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 30.05.2007 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i aleksander 03.06.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 A mechanizm masz?Bo jak nie to moge doradzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdorota11 06.06.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 witam mam pytanie związane z roletami rzymskimi. Jak je wyprac, kiedy skurzą się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmer 06.06.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 A mechanizm masz?Bo jak nie to moge doradzic. Masz jakiś dobry patent??? Mnie denerwuje ten długi sznurek do podciągania rolet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 06.06.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 A mechanizm masz?Bo jak nie to moge doradzic. Doradzaj, doradzaj. Też mam w planach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 08.06.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 ciekawe ile można zaoszczędzić przez uszycie samemu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i aleksander 08.06.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Mechanizm nalezy sobie kupic po przystepnej cenie.Sa mechanizmy ktore zamiast sznurkow maja taki sznureczek kuleczkowy ,duzo wygodniejszy od sznurkow.Ladny ,estetyczny i niezawodny.Starcza na duzo dluzej niz mechanizm ze sznurkami.Mam namiary na kogos kto moze sprzedac same mechanizmy.Potzrebne tylko wymiary.Tz szerokosc potrzebnego mechanizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmer 10.06.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Mechanizm nalezy sobie kupic po przystepnej cenie.Sa mechanizmy ktore zamiast sznurkow maja taki sznureczek kuleczkowy ,duzo wygodniejszy od sznurkow.Ladny ,estetyczny i niezawodny.Starcza na duzo dluzej niz mechanizm ze sznurkami.Mam namiary na kogos kto moze sprzedac same mechanizmy.Potzrebne tylko wymiary.Tz szerokosc potrzebnego mechanizmu. Czy mogłabyś podać link albo zamieścić zdjęcia tych mechanizmów? Mnie interesuje taki, który możnaby zamontować na ścianie nad oknem no i oczywiście jaka jest jego cena, domyślam się że zależy to od rozmiaru, ale dla przykładu okno ma 150x150. Będę wdzięczna za wszelkie dokładniesze informacje. Szukałam tych mechanizmów w sklepach ale jakoś nie miałam szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i aleksander 15.06.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Zdjecie zamieszcze ale w przyszlym tygodniu [po wtorku] bo jestem w tej chwili poza domem i nie mam mozliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmer 26.06.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Zdjecie zamieszcze ale w przyszlym tygodniu [po wtorku] bo jestem w tej chwili poza domem i nie mam mozliwosci. Co z tymi zdjęciami? Mogłabyś podać jeszcze ceny i namiar do dystrybutora mechanizmów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts