pigeon 18.08.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 tak na szybko - bo mi sie nudzi stan obecny:http://img32.imageshack.us/img32/1521/domfrontlato20092590603.th.jpg ladny dach??? toskanska bogena depi - sio do komentarzy uzupelniajac:podlogowka - checkokna ilbruck od srodka - checkrozdzielacze - checkwylewka - checktynki wapienne - powtarzam wapienne - optolitu - check w planach:plot i ogrod - this week (wchodza a kiedy zrobia)elewacja - this week (wchodza a kiedy zrobia)komin klinkierem - next week (wchodza a kiedy zrobia) czy ten moj komin to nie za maly - taki fajfus na stodole??? kotlownia next weekzabudowa karton gips - next weekplytki - week 40th jakas kuchnia i podlogi+ kilka luzek i zarowekno i wanna i bedziemy mieszkac ........hihihihihihihihi (glupkowaty smiech w tle) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amigo1974 16.11.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 dzialam w s[prawie GWC wodnego 1 - oto projekt nagrzewnicy http://images42.fotosik.pl/58/b1bccf20be632c12.jpg rureczki beda niebieskie fi 25 - tak ze 2-3 petle po 150 m powinno dac spokojnie 6Kw mocy i nawet przy -20 st - do domu mi bedzie dmuchac +1 calkowity koszt oceniam na: koparka -600 - 1000 zl rura 300x1,4 - 420 zl zlaczki z 50 zl nagrzewnica 480zl pompa obiegowa z 300 zl jakies blachy itd i troche roboty czy sie splaci??? napewno - bo w lato moge sobie przy + 30 nawiewac z 18 st - caly dom w klinie - jak bym chcial kupic splity na kazdy pokoj to min 8 tys by mnie wyszloWitaj Pigeon!Nareszczie spotykam bratnią duszę jeśli chodzi o rozmiary domu bo cały czas czułem się na tych wszystkich forach jakimś odmieńcem bo mój dom ma być również pokaźny te ze 370m2.Ale mam do Ciebie pytanie w związku z tym wpisem powyżej.Czy ty zlecałeś komuś wykonanie tej nagrzewnicy?Bo widzę jakiś projekt,wyliczenia ?CZy mógłbyś trochę rozwinąć ten temat?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigeon 16.11.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Chlopaki kurde - najpierw Depi - teraz ty - wpisujecie sie w dzienniku a powinniscie w komentarzach ....... wracajac do tematu - nagrzewnice wylicza i wykonuje firma juwent JUWENT Szymański, Nowakowski, Janik Sp.J. ul. Lubelska 31 08-500 Ryki tel. (081) 883 56 00 wew. 107 fax (081) 883 56 09 kom 0 664 465 224 http://www.juwent.com.pl sorki - mam malo czasu - wiec nie bede sie rozpisywal - ale powinienes przejrzec watek o GWC - czyli jak zmiescic jamnika pod szafa tam jest wszystko wylozone No masz racje - takie rozmiary domow tez powoduja ze czuje sie w mniejszosci na forum - a dodatkow powiekszylem sobie antresole i pewnie mi teraz wyjdzie cos okolo 400m2 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts