MILA25 31.05.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Witam serdeczniePo długich namysłach zdecydowaliśmy się z męzem na budowe domu.Czynnikiem decydujacym była decyzja cioci męza o daniu nam kawłeczkaziemi. Jest on niewielki więć dom nie będzie też za duży . Przeglądałam wiele projektów i tylko ten 1 przydadł mi do gustu i dowymiarów działki :http://www.archipelag.pl/projekty-domow/moniczka/rzuty.html?AreaMax=120&ProjectMirror=1Jedynymi zmianami jakie chce wprowadzić to usytułowanie okieni zrezygnować z garderoby na rzecz większej sypialni.Zastanawiamy się tez czym pokryc dach. Blachodachówka czy zwykładachówka a moze zrezygnować ze spadzistego dachu i zrobić dach płaski ???Niestety to z powodów finansowych. Nie wiemy co bedzie poprostu tańsze ???Jeśli ktos budował to maleństwo to może podzieli się doswiadczeniami ??Pozdrawiam Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MILA25 04.06.2007 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Podciągam temacik bo uciekł daleko.Jesli nikt nie budował to może powiecie co o nim sadzicie ??I przedewszystkim co wybrać blachodachówke, dachówkezwykłą czy zrobić prosty dach pokryty papą ??Co tańsze ??Podpowiecie ??Nio ludziska nikt sie nawet nie zainteresuje ??A myslałam że tu moge liczyc na waszą pomoc.Ale chyba sie nie doczekam , cóż ...Pozdrawiam Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MILA25 12.06.2007 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 podciągam bo uciekłza miedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts