milagros111 31.05.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Jakie dokumenty sa potrzebne do kredytu w BGŻ? jezeli ktos wie prosze o informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwopijca 01.06.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Ciekawie skonstruowane pytanie.Masz na mysli kupno dzialki,jej dofinansowanie,budowe domu czy rozbudowe?W zaleznosci od tego sa rozne dodatkowe rzeczy potrzebne.W sumie to uproszczone jest to bardzo i dorze sie w BGZ zalatwia sprawy.Sam zlozylem o kredyt, na razie do dzialki ale z pozniejsza zmiana na budowe domu.Najlepiej przejdz sie do najblizszego punktu BGZ i pogadaj a dowieswz sie co jest potrzebne do danego kredytu i od razu poprosisz o odpowiednie wnioski etc.Mozesz tez wchodzac na ich strone dowiedziec sie sporo i wydrukowac potrzebne dokumenty (ja tak zrobilem) i je zlozyc. PZdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milagros111 01.06.2007 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Dzieki za informacje. Chodzilo mi o kredyt na budowe domu bo dzialke mam.Zaraz sobie wejde na ta strone i poszukam.Jeszcze raz dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts