el-ka 01.06.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Czym wykańczacie skosy na poddaszu - od wewnątrz po ułożeniu ocieplenia i izolacji. Czy ktoś stosował coś innego niż płyty g-k?. Spotkałam się z rozwiązaniem w postaci ułożenia desek, następnie płyt styropianu i tynku na siatce, ale nie widziałam w praktyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MPCP 01.06.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Ja w mieszkaniu tez mam g-k i jestem zadowolony. Sam też wykonuje skosy z G-k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 01.06.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Dlaczego chcesz zrezygnować z kartongipsów na rzecz... No właśnie, na rzecz czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Galain 01.06.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Czesc, ja mam plyty OSB. Jestem b. zadowolona. Pozdrawiam, G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 01.06.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 A ja mam i płyty KG i panele (zobacz album - poddasze) i jeśli teraz bym się decydował, to tylko panele. Przy samodzielnym wykonywaniu jest szybciej (odpada szpachlowanie i malowanie), czyściej, nie ma obawy pęknięć, a po podliczeniu to i taniej wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 01.06.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 My w pokojach na poddaszu na skosy damy panele.Jedynie sufit zrobimy z płyty KG.Wyszlismy z założenia że panele mężuś sam założy a do szpachlowania większych powierzchni musiałby zatrudnić osobę trzecia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MPCP 01.06.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Panele to tez dobre rozwiązanie. Ostatnio ludzie częściej sie nawet na nie decydują. Ale zazwyczaj właśnie wtedy gdy wykonują sami. Jak mam u kogoś wykonac to zazwyczaj klient chce k-g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 02.06.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 hej..według mnie płyty GK są najlepsze i najłatwiej wykonać takie wykończenie. Można jeszcze stosować osb lub panele PCV to jeszcze zależy w jakim stylu chcesz wykończyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 03.06.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Mogą być panele, boazeria drewniana, płyta osb i tynk cienkowarstwowy, deskowanie trzcina i tynk tradycyjny do wyboru do koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna111 04.06.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 u nas w pokojach zaczęła królować boazeria - wygoda na lata, na ścianach poddasza bez skosów zwykłe tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bed 04.06.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Ja też mam ten problem. Nie chcę KG. Mam to teraz i nie wygląda najlepiej. na poczatku było nawet OK, ale im dłużej pracuje, tym gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts