Biceps 01.06.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Znalazłem firmę instalacyjną, która będzie robiła u mnie instalacje wodne (ciepła, zimna, kanaliza) oraz CO. W domu mam w sumie 9 punktów wodnych i 8 grzejników.Woda będzie robiona z PP, natomiast CO z twardej miedzi. Ustaliłem z nimi ceny: 100 zł za punkt/woda oraz 60 zł/CO (bez grzejników, same podejścia). Budynek ma 120 m2, stary poniemiecki domek jednorodzinny, miejscowość tuż pod Wrocławiem a sama firma z Wrocławia. I teraz jak w temacie: dużo to? mało? w sam raz (za robociznę rzecz jasna )? Ile Wy płaciliście za podobne prace? Pozdrawiam, Biceps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.misia 01.06.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 witam -ja za domek 140m 12 grzejników ,woda i kanalizacja wszystko w miedzi płacę 3500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biceps 01.06.2007 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Rozumiem, że płacisz tyle za robociznę. A możesz mi napisać ile masz punktów wodnych? Z góry dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.misia 02.06.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 kuchnia-zlew i zmywarkałazienka na dole -kabina ,wc,zlewkotłownia-zlewpralnia-pralkałazienka-zlew,wanna,kibelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biceps 02.06.2007 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Dzięki za odpowiedź. Z porównania wyszło mi, że znalazłem całkiem przyzwoitą cenowo ekipę Mam nadzieję, że okażą się równie rzetelni jak konkurencyjni cenowo! Pozdrawiam, Biceps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts