Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
No ja się cieszę jak nie wiem co na te Wasze odwiedziny! A Twoją pergolę zapisałam na dysku jako inspirację ... świetnie to wygląda!!!! Moja róża też szaleje, cała obrzucona czerwonym kwieciem ... to są jednak piękne kwiaty!!!

• 2 weeks później...

Dzięki, normalnie puchnę z dumy;)

A młoda raz się cieszy raz nie, huśtawka nastrojów. A wszystko przez chłopaka, bo mimo że też się między innymi dostał na Politechnike Wrocławską to rodzice go nie chcą z domu wypuścic. Teraz to faceci jaj nie mają . Mój maż kiedyś pojechał za mną do Warszawy i o zdanie nikogo nie pytał. Kurde, dorosły facet przecięż jest a starych stać na to by go utrzymać w innym miescie.

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
Pochwalę się że młoda dostała się na Architekturę do Wrocławia. Ale się cieszę. Lata przygotowywań nie poszły na marne

Cie wreszcie znalazlam :) - gratuluje młodej !!!!!! Powiedz jej ze na polibudzie duzo fajnych chlopakow jest :wiggle:a mo ze chlopak pokaze ze ma cos do powiedzenia i nie bedzie sie sluchal rodzicow !!!

• 3 weeks później...

znalazłam Cie!!!! hahha

ale dziwne to forum teraz...

normalnie się gubie

a mój synu tez na Politechnice Wrocałwaskiej bedzie studiował. Jak chłopak córy nie dotrze, to kto wie czy Kuba się nie zaręci;)

mów co nowego u Ciebie. Ty wszytsko wiesz o mnie a ja o Tobie prawie nic. Pokazałabys sie przynajmniej w marchweach gdzieś;)

Ha, ha, to by były niezłe jaja jakby się sparowali . Ciekawa jestem jaki kierunek wybrał twój Kuba? Muszę Oli powiedziec gdzie ma szukac tego przystojniaczka:cool:

Ja niestety nie umiem robic takich zdjęć jak Ty no i bym musiała jakiś blog założyć zeby te marchewy pokazać ;).

Powiem ci , że ostanio zakochałam się w alladynkach. Mam takie dzinsowe, ściągane przy kostce z wąską górą . Sa mega wygodne i parę lat mi odejmują.

Poza tym u mnie po staremu, bez rewolucyjnych zmian. Mało się tu udzielam bo sprawy budowlane jakoś tak naturalnie przestay mnie krecic. Zagladam tylko czasem co słychać u starych znajomych. Za to na twój blog zaglądam codziennie. Uzalezniłam sie normalnie:lol2:Musisz jakiś zjazd swoich fanek zorganizować czy cuś ;)

raz na kwartał sobie u Ciebie coś napiszę :cool:;)

Rozpisałeś się że ho.ho ;) jak raz na kwartał piszesz to przynajmniej bys trochę się przyłożył.

Chyba jestem czarownicą. Wczoraj to odkryłam. Lało bez przerwy od rana i jak miało być organizowane przeze mnie ognisko dla kolegów z pracy to jak na zawołanie zaświeciło wieczorem słońce i zrobił się całkiem przyjemny wieczór. Ognisko tez udało się rozpalić. Impreza była tak udana, że nikt sie nie przejmował że trawnik był cały mokry. Fajni nawet ci Poznaniacy, chociaż małej wiary, bo nikt mi niedowierzał że będziemy piec kiełbaski :)