Gość 27.08.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Zdradź po cichu, co byś chciała miec w tym ogrodzie?? Tak po cichu ci zdradzę że chciałabym jakieś drzewa, kwiaty i krzewy:wink: i zeby to się ładnie ze soba komponowało i nie wymagało katożniczej pracy.Trawnik nie za duzy bo jest strasznie pracochłonny. Oczka i stawu nie będzie bo jak znam swoją Herę to będzie tam codziennie kąpieli zazywała a potem wskakiwała mi do łozka na powitanie rano Moze ewentualnie jakis mały szemrzący strumyczek spływający po kamieniach bo podobno dobrze nastraja plusk wody .No i mini ogrodek ziołowy koniecznie z bazylią,mietą koperkiem i pietruszką. Tola, ja pewnie nie tylko połeczki od ciebie wyprobuję, cos pewnie jeszczę zerżnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.08.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 No a przeprowadzką się nie martw tylko raczej tym, jak Ty tych wszystkich ludzi pomieścisz co to się na kawki, herbatki i inne trunki wpraszają Pomieszczę, pomieszczę żeby tylko chcieli naprawdę przyjechac. Bo wirtualnie to kazdy chętny, a jak co do czego to tylko Andre i Ew-ka mnie odwiedziłi jak do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 No a przeprowadzką się nie martw tylko raczej tym, jak Ty tych wszystkich ludzi pomieścisz co to się na kawki, herbatki i inne trunki wpraszają Pomieszczę, pomieszczę żeby tylko chcieli naprawdę przyjechac. Bo wirtualnie to kazdy chętny, a jak co do czego to tylko Andre i Ew-ka mnie odwiedziłi jak do tej pory. Ty Verunia uważaj, bo ja stąd do Ciebie to mam niedaleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.08.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Chyba czas zacząc wędrówke po Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 No Veruniu Skoro Ty już nad kafelkami w łazience wybrzydzasz, to ja się zaczynam zastanawiać, jak najlepiej do Ciebie dojechać Ładna ta kolekcja, ale faktycznie w oczy trochę bije. Kolor na podłodze jest świetny, jeśli to spora łazienka (bo nie wiem, którą już urządzasz ) to można dać go jako wiodący. Oczywiście, to tylko moje skromne zdanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Ta kolekcja też mi wpadła w oko, ale już za późno - może kiedyś się jednak przyda Ostatnio Żaba pisała w kom. że można małpować Widze że pędzisz do przodu - trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Dziewczyny przyjeżdzajcie Juz sie nie moge doczekać. Co do płytek to jeszcze poszperam. Może jednak wybiorę bardziej stonowane zestawienia. W końcu to ma byc relaksujacy salon kapielowy.Ale ten dekor strasznie mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.08.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Heloł Verunia Też nam się te płytki podobają i raczej jestem na nie zdecydowana. Ale też niekoniecznie w tej konfiguracji. Spodobały mi się też płytki z Cersanitu, jest sporo fajnych kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.08.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Cześć Vera Mi tez podobaja sie te płytki ale niestety taka ciemna podłoga do mojej łazienki to nie za bardzo ale półeczki i mebelki to juz bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.08.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Mam dwa auta pod domem to już chyba moge się pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 31.08.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Dopiero pustaki sie murują a Ona już myśli o łazience Oj verka, verka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 31.08.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 mi też się podoba zebra ...ale ciii bo się wyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Mam dwa auta pod domem to już chyba moge się pakować To aż tak duzo rzeczy musisz spakowac żeby do mnie aż dwoma autami przyjechać? Wystarczy szczoteczka i majtki na zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Dopiero pustaki sie murują a Ona już myśli o łazience Oj verka, verka No myślę , bo przy porzednim domu to wszystko w ostatniej chwili kupowałam, a teraz bym chciała tak bardziej na spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 mi też się podoba zebra ...ale ciii bo się wyda żeby tylko żaba nie zwęszyła, ale ona tu na szczęście chyba nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 To który domek mamy odwiedzać? Ten w którym aktualnie mieszkasz, czy ten nowo budowany? Lepiej wszystko mieć wczesniej przemyslane, bo później jak przychodzą fachowcy to się tylko pytają: mam być tak, czy inaczek? A poprawki zawsze kosztuję... PS Myslę, ze w żenujący sposób nie nabijasz postów na RW. To tylko zazdrośnicy co nie należą do rodziny RW wygłaszają jakieś dziwne teksty i wywołyją niepotrzebme wyrzuty sumienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Tak do czerwca to odwiedzajcie mnie w starym, a potem to na pyry zapraszam w nowym jak sie uda Wyrzutow sumienia nie mam , tak tylko samokrytykę złozyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.09.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Mam dwa auta pod domem to już chyba moge się pakować To aż tak duzo rzeczy musisz spakowac żeby do mnie aż dwoma autami przyjechać? Wystarczy szczoteczka i majtki na zmianę Bo ja już wtedy objazdówke zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.09.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 mi też się podoba zebra ...ale ciii bo się wyda żeby tylko żaba nie zwęszyła, ale ona tu na szczęście chyba nie zagląda zagląda...zagląda W zamian zrobię sobie w kuchni wyspę z płytą elektryczną i wiszącym nad nią okapem- marzenie mojego męza Juz nawet wyobrazam sobie jak ta kuchnia będzie wyglądać jestem pewna, że będzie piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 03.09.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Dopiero pustaki sie murują a Ona już myśli o łazience Oj verka, verka No myślę , bo przy porzednim domu to wszystko w ostatniej chwili kupowałam, a teraz bym chciała tak bardziej na spokojnie I bardzo dobrze, my zanim zaczęliśmy cokolwiek mieliśmy rozplanowany salon i kuchnie, meble, kolory łazienek etc Inna sprawa, że małżnoka 2 tyg. temu stwierdziła : stop, robimy zupełnie inne kolory No i wymiękłem A Ty Verunia, jak widzisz pyrlandia nie jest zła, sąsiadów sporo, budowa pięknie rośnie, no i na next spotkanie musisz się załapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts