Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

Zdradź po cichu, co byś chciała miec w tym ogrodzie??

Tak po cichu ci zdradzę że chciałabym jakieś drzewa, kwiaty i krzewy:wink: :lol: i zeby to się ładnie ze soba komponowało i nie wymagało katożniczej pracy.Trawnik nie za duzy bo jest strasznie pracochłonny.

Oczka i stawu nie będzie bo jak znam swoją Herę to będzie tam codziennie kąpieli zazywała a potem wskakiwała mi do łozka na powitanie rano :-?

Moze ewentualnie jakis mały szemrzący strumyczek spływający po kamieniach bo podobno dobrze nastraja plusk wody :wink: .No i mini ogrodek ziołowy koniecznie z bazylią,mietą koperkiem i pietruszką.

Tola, ja pewnie nie tylko połeczki od ciebie wyprobuję, cos pewnie jeszczę zerżnę :lol:

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No a przeprowadzką się nie martw tylko raczej tym, jak Ty tych wszystkich ludzi pomieścisz co to się na kawki, herbatki i inne trunki :wink: wpraszają :D

Pomieszczę, pomieszczę żeby tylko chcieli naprawdę przyjechac. Bo wirtualnie to kazdy chętny, a jak co do czego to tylko Andre i Ew-ka mnie odwiedziłi jak do tej pory.

No a przeprowadzką się nie martw tylko raczej tym, jak Ty tych wszystkich ludzi pomieścisz co to się na kawki, herbatki i inne trunki :wink: wpraszają :D

Pomieszczę, pomieszczę żeby tylko chcieli naprawdę przyjechac. Bo wirtualnie to kazdy chętny, a jak co do czego to tylko Andre i Ew-ka mnie odwiedziłi jak do tej pory.

Ty Verunia uważaj, bo ja stąd do Ciebie to mam niedaleko... :wink:

No Veruniu

Skoro Ty już nad kafelkami w łazience wybrzydzasz, to ja się zaczynam zastanawiać, jak najlepiej do Ciebie dojechać :wink:

Ładna ta kolekcja, ale faktycznie w oczy trochę bije. Kolor na podłodze jest świetny, jeśli to spora łazienka (bo nie wiem, którą już urządzasz :wink: ) to można dać go jako wiodący. Oczywiście, to tylko moje skromne zdanie :D

Pozdrawiam

Dziewczyny przyjeżdzajcie :D Juz sie nie moge doczekać.

Co do płytek to jeszcze poszperam. Może jednak wybiorę bardziej stonowane zestawienia. W końcu to ma byc relaksujacy salon kapielowy.Ale ten dekor strasznie mi się podoba.

To który domek mamy odwiedzać? Ten w którym aktualnie mieszkasz, czy ten nowo budowany?

Lepiej wszystko mieć wczesniej przemyslane, bo później jak przychodzą fachowcy to się tylko pytają: mam być tak, czy inaczek? A poprawki zawsze kosztuję... :(

PS

Myslę, ze w żenujący sposób nie nabijasz postów na RW. To tylko zazdrośnicy co nie należą do rodziny RW wygłaszają jakieś dziwne teksty i wywołyją niepotrzebme wyrzuty sumienia... :wink:

mi też się podoba zebra :oops: ...ale ciii bo się wyda :D

żeby tylko żaba nie zwęszyła, ale ona tu na szczęście chyba nie zagląda :wink:

zagląda...zagląda

8) 8) 8) :lol: :lol:

W zamian zrobię sobie w kuchni wyspę z płytą elektryczną i wiszącym nad nią okapem- marzenie mojego męza

Juz nawet wyobrazam sobie jak ta kuchnia będzie wyglądać

jestem pewna, że będzie piękna

Dopiero pustaki sie murują a Ona już myśli o łazience

Oj verka, verka :D

No myślę , bo przy porzednim domu to wszystko w ostatniej chwili kupowałam, a teraz bym chciała tak bardziej na spokojnie :roll:

I bardzo dobrze, my zanim zaczęliśmy cokolwiek mieliśmy rozplanowany salon i kuchnie, meble, kolory łazienek etc :lol:

Inna sprawa, że małżnoka 2 tyg. temu stwierdziła : stop, robimy zupełnie inne kolory :o No i wymiękłem :wink:

A Ty Verunia, jak widzisz pyrlandia nie jest zła, sąsiadów sporo, budowa pięknie rośnie, no i na next spotkanie musisz się załapać :wink: